Poganjalec Initio Green Smoby in sprehajalček z naslonjalom in predalčkom od 10 mes

Opis izdelka

Poganjalec Initio Green je čudoviti poganjalec, primeren za otroke od 10. meseca starosti. Čudovita barvna kombinacija zelene, rdeče in rumene bo navdušila dečke in deklice. Poganjalec raste skupaj z otokom. Uporabljali ga bodo od 10. meseca starosti, ko otroci že začnejo hoditi in delati svoje prve korake. Z rokami se nanj opirajo in tako postopoma pridobivajo samozavest pri hoji. Sedež otroškega poganjalca je izredno udoben, ima ergonomsko obliko, zato se otroci ne bodo utrudili niti po daljši vožnji. Otroci bodo v svojem 12. mesecu starosti že znali samostojno sedeti in se s pomočjo nog odrivali in premikali naprej. Otroci bodo poganjalček tako uporabljali od svojega 10. meseca do 3. leta. Pod sedežem avtomobilčka je priročen predalček, kamor lahko otroci odložijo igrače in različne druge zakladke.

Poganjalec za otroke ima simpatičen nasmejan obrazek, ki se mu ne bo mogel upreti noben malček. Je tudi odličen pripomoček za motoričen in gibalen razvoj vašega otroka. Zasnovan je v čudovitih barvah in spominja na avtomobilček, ki je polepljen s stilskimi nalepkami. Poganjalec za otroke je narejen iz kakovostnih in trpežnih materialov, ki zagotavljajo dolgo uporabnost. Smoby otroški poganjalec je kvaliteten francoski izdelek, izdelan s francoskim šarmom in preciznostjo. Dimenzije poganjalca za otroke merijo 46*27*40 cm. Maksimalna obremenitev znaša 35 kg. Zahvaljujoč poganjalcu se bo otrok učil ohranjevati ravnotežje, in hkrati krepil mišice na nogah. Je odličen pripomoček za gibanje. Volan poganjalca se obrača za 30 stopinj.

Smoby je priznani francoski proizvajalec kakovostnih plastičnih otroških igrač z edinstvenim dizajnom. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, vendar hkrati gladka in prijetna in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo.  Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Smoby zagotavlja francosko kakovost, originalni dizajn in edinstvene izdelke, ki izstopajo na evropskem trgu.

Lastnosti

  • uporaben kot sprehajalcek in poganjalec
  • prostor za shranjevanje pod sedežem
  • raste skupaj z otrokom
  • volan poganjalca se obrača za 30 stopinj
  • visoko naslonjalo za varnost med sedenjem na poganjalcu, tudi kot opora pri hoji
  • udoben sedež
  • otrok uri svoje mišice, se uči hoditi in ohranjevati ravnotežje
  • primeren od 10. do 36. meseca
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 10 mesecev
PorekloFrancija
Velikost46*27*40 cm
Skupna višina40 cm
Dimenzije paketa45*19*25 cm
Skupna dolžina46 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1.8 kg
Nosilnost35 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.