Kozmetična miza Disney Princeske 2v1 Smoby s stolom in 10 dodatki

Opis izdelka

Smoby kozmetična mizica za otroke s priljubljenim motivom disneyjevih Princesk je narejena prav za male princeske. Zasnovana je v rožnati in vijolični barvi in okrašena s ptički in rožami, kar deluje moderno, otroško nežno in elegantno. Veliko ogledalo je izdelano iz visokokakovostnega materiala, zahvaljujoč čemur je varno tudi za 3-letne otroke. Smoby kozmetično mizico lahko vaša deklica uporabi kot kozmetično mizico in frizerstvo h krati. Mizico lahko uporabljate tudi samostojno, saj se preprosto sname s podstavka. Višina mizice meri 91 cm, višina delovne površine od tal pa 48 cm. V komplet sodi tudi otroški stolček, višine 28 cm. Otroško kozmetično mizico sestavlja veliko število dodatkov, zahvaljujoč katerim bo vaša deklica doživela veliko zabave in ure preživela z igranjem princeske.

Smoby je ugledno francosko podjetje, ki se ukvarja z izdelavo igrač, ki se ponašajo z visoko kakovostjo, trpežnostjo uporabljenih materialov in varnostjo igrač. Zahvaljujoč otroški kozmetični mizici z motivom disneyjevih princesk se bo vaša deklica ure in ure ukvarjala z lepotičenjem in igro male princeske. Otroška kozmetična mizica je dopolnjena še s tremi funkcionalnimi predalčki, ki vsebujejo skupaj 10 čudovitih in uporabnih dodatkov, zahvaljujoč katerim se bo vaša deklica počutila kot princeska ves dan. Otroška rumena ogrlica ima v sredini rožnato rožico in dva srčka na straneh. K ogrlici spada tudi rumena zapestnica, ki ima v sredini sličico kraljevske krone. Med dodatke sodita tudi dva rumena prstana, eden s sličico rdeče vrtnice in drugi s sličico srčka.

Da bi vaša deklica imela še več izbire, kozmetični set za otroke tvori tudi vijolični trak za lase s sličico kraljevske krone, vijolični in rožnati prstanček z motivom srčka in čudovit okrašen vijoličen glavniček. Set pa vsebuje še rožnati steklenički za parfum s portretom Sneguljčice in Belle, junakinje iz risanke Lepotica in zver. Delovna površina kozmetične mizice je rožnata in okrašena s sličico priljubljenih princesk iz disneyjevih risank. Otroška kozmetična mizica ima 4 nogice, zaradi česar stabilno stoji. Površina otroškega stolčka je vijolične barve, prav tako z motivom princesk. Otroška kozmetična mizica je idealna za deklice od 3. leta starosti.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost41*34*91 cm
Skupna višina91 cm
Višina delovne površine48 cm
Dimenzije paketa49*19*64 cm
Višina sedeža28 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,94 kg
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.