Otroške kocke Peppa Pig na železniški postaji PlayBIG Bloxx BIG s 4 figuricami 95 delov

Opis izdelka

Kocke PlayBIG Bloxx Peppa Pig na železniški postaji so čudovita igrača, primerna za otroke od 18. meseca. Pravljični motiv prašičke z imenom Peppa in njene celotne družine (Georg, mamice pujse, očka pujsa), ki najmlajše otroke zabava na televiziji že nekaj let, bo zagotovila, da bo to sestavljanko vzljubil vsak mali fantek in tudi deklica. Iz kock lahko postavite železniško postajo skupaj z vlakcem in železniškimi tiri, s katere se pujsja družinica lahko poda na zanimiva potovanja, otroci pa si lahko izmišljujejo lastne originalne zgodbe. Kocke za otroke omogočajo veliko možnosti za sestavljanje in izmišljanje zabavnih zgodb. Najbolje pri otroških kockah BIG je to, da so kompatibilne z Lego kockami, torej lahko vaši otroci kombinirajo in postavljajo še višje in boljše hišice, še lepše in bolj zanimive gradove ali pa karkoli jim bo padlo na misel. Komplet vsebuje 95 delčkov. Med kockami so tudi 4 figurice.

Otroške kocke Lego in BIG niso le zabavna in vesela igrača, ampak imajo tudi ogromen doprinos k razvoju otroka. Ko otrok načrtuje, izmišlja, postavlja in podira hišice vseh vrst, gradove in bunkerje, pri tem razvija svojo fantazijo, domišljijo in ustvarjalnost. Ko razmišlja, kako bi skupaj sestavil posamezne kocke, razvija tudi logično mišljenje. S pomočjo otroških kock se razvijajo tudi gibalne spretnosti in fina motorika, otroci z njihovo pomočjo spoznavajo barve in oblike ter se učijo o novih stvareh. Kupite svojim najmlajšim te barvne pravljične kocke, da bi ustvarjali, si izmišljevali in razvijali svojo ustvarjalnost kar najbolje.

BIG je ugledni nemški proizvajalec, ki ima vodilni položaj v svetu po izdelavi visoko kakovostnih plastičnih igrač za otroke. Njegov simbol je bivol, ki odraža značajske lastnosti kot so: moč, robustnost in trpežnost, h krati pa so to lastnosti vseh otroških igrač BIG. Starši tej znamki zaupajo in jo hvalijo predvsem zaradi izkazane varnosti, najnaprednejše tehnike izdelave in uporabe neškodljivih materialov, ki se lahko reciklirajo. Na otroško igračo je zajamčena 3-letna garancija, saj plastika vsebuje poseben UV-filter, ki zagotavlja, da bo ta igrača obdržala žive barve še dolga leta kot prvi dan. Nemški proizvajalec jamči za kakovost, edinstvenost in varnost, da se vam med igro nikoli ne bo treba bati za varnost svojih malčkov.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloNemčija
Velikost70*58*21 cm
Dimenzije paketa53*60*50
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,4 kg
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.