Igriva kuharica Chef Smoby Pečemo piškotke z recepti in modelčki za izdelavo od 5 leta

Opis izdelka

Igriva kuharica za otroke Chef Smoby Pečemo piškote je moderni pripomoček za izdelavo domačih piškotov po priloženih receptih. Otroška slaščičarna je primerna za vse ljubitelje sladkarij od 5. leta starosti. Pri izdelavi in okraševanju sladkih piškotkov, bodo mali slaščičarji delali s pravimi sestavinami in svoji izdelki jih bodo kar dvojno razveselili. Veselili se ne bodo le ročno izdelanih in okrašenih piškotkov, ampak bodo za svoje delo kasneje nagrajeni tudi s sladko nagrado. Francoski proizvajalec igrač Smoby je mislil tudi na zabavo otrok.

Pripravljeno testo otroci vstavijo v zgornji del aparata za izdelavo piškotkov, iz katerega se bo postopoma iztiskalo testo v želeni obliki, zahvaljujoč priloženemu nastavku. Mali slaščičarji na voljo nimajo le receptov, ki jih potrebujejo za izdelavo sladkih slaščic, ampak tudi mnogo nastavkov in posodic. Del tega odličnega in ustvarjalnega seta ta otroke so: pripomoček za okraševanje, štiri nastavki za različne oblike piškotkov, stojalo za gotove piškote, žlička, različni modelčki, zajemalke, brizga in brošura z recepti. Dimenzije naprave za izdelavo piškotov so 41*23*30 cm, skupna višina pa znaša 30 cm.

Pekarna z recepti je odlična in zabavna igrača, ki prihaja iz delavnice uglednega proizvajalca kakovostnih igrač za otroke Smoby. S pomočjo te igre se bo mala kuharica seznanila z izdelovanjem slaščičarskih sladkih poslastic. Pri igri se razvijata otroška fantazija in kreativnost, kot tudi drobna motorika rok. Pri izdelavi piškotkov se bodo otroci naučili vzajemnega sodelovanja in komunikacije, s čimer bodo razvijali svoje jezikovne in komunikacijske spretnosti. Plastika na igračah Smoby je izdelana iz kakovostnih in na dotik nežnih materialov in je za otrokovo zdravje maksimalno varna. Igrače francoskega podjetja Smoby izpolnjujejo tudi te najstrožje kriterije varnosti in kakovosti in zato je Igriva kuharica za izdelavo piškotov za otroško igro popolnoma varna. Priskrbite veselje svojim otrokom z lastnoročno izdelanimi okusnimi piškotki.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 5 let
PorekloFrancija
Velikost41*23*30 cm
Skupna višina30 cm
Dimenzije paketa45*15*30 cm
Skupna dolžina41 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,9 kg
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.