Magnetna šolska tabla 2v1 Smoby Fireman Sam dvostranska s 16 dodatki

Opis izdelka

Otroška dvostranska tabla Fireman Sam za risanje in pisanje je primerna za vse otroke, predvsem pa za dečke od od 3. leta starosti dalje. Kakovostna magnetna šolska tabla je izdelana v čudoviti modri, rdeči in rumeni barvi v motivu priljubljenega animiranega junaka Gasilca Sama, ki ga poznajo otroci po celem svetu. Tabla je dvostranska, kar omogoča otrokom risanje na tablo s kredami, po drugi strani pa lahko piše in riše s pomočjo zbrisljivega flomastra. Paket otroške table vsebuje dodatke, kot so črn zbrisljiv flomaster in set barvnih kred. Dimenzije table za otroke merijo 48*34*102 cm. Višina table s stojalom meri 102 cm. Otroške risbe lahko z obeh strani zbrišete s krpo.

Tablo za otroke lahko uporabljate tudi ne stoječe in jo obesite, ali pa jo pustite na priročnem podstavku. Na vrhnjem delu table je držalo za papir, ki je čudovito okrašen z barvnim motivom z otroške risanke Gasilec Samo, ki se pogumno bojuje proti požarom in varuje ljudi, med tem pa doživlja različne dogodivščine. Tabla je s svojo zasnovo primerna predvsem za dečke, s svojo barvno kombinacijo pa predstavlja odličen dodatek za otroško sobico. Pod tablo se nahaja držalo in polička s predalčki za krede, ki hkrati ujame tudi prah s kred. Tablo lahko zložite in bo tako zavzela le malo prostora.

Paket vsebuje tudi set pobarvank v motivu gasilca Sama. Ta priročna igrača bo v otrocih razvijala njihove risalne spretnosti, ročne sposobnosti, z njo se bodo naučili obvladovati kredo in pisalo, računati in pisati. Ta otroški pripomoček za risanje pomaga pri razvoju umetniškega talenta, otroške domišljije in predstavnosti. Zahvaljujoč mnogim dodatkom je ta igrača odličen pripomoček za otroke v predšolskem in zgodnjem šolskem obdobju. Smoby je francoski proizvajalec otroških igrač z dolgoročno tradicijo, kar zagotavlja kakovost in precizno dodelavo. Izdelki Smoby izpolnjujejo stroge evropske kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost48*34*102 cm
Skupna višina102 cm
Dimenzije paketa50*10*65 cm
MagnetnoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,82 kg
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.