Dojenček za najmlajše Minikiss Smoby z zvokom v kapici 27 cm rožnata od 12 mes

Opis izdelka

Dojenček MiniKiss s kapico je idealna igrača za najmlajše deklice, že od njihovega 12. meseca starosti. Dojenček po pritisku na trebušček daje zvok poljubčka. Oblečen je v pajacek rožnate barve z napisom MiniKiss, na glavi pa ima ljubko čepico, ki se barvno lepo poda pajacku. Dojenček za otroke ima glavico, rokice in nogice narejene iz kakovostne nežne plastike, ki je nežna na dotik. Ostalo telo je iz blaga, zato je dojenček mehak na dotik. Ta čudoviti dojenček je velik 27 cm, kar je idealna dimenzija za vse najmlajše deklice – mamice. Igrača za deklice ima snemljiv elektronski del, da lahko dojenčka preprosto operete. Oblekico dojenčka lahko slečete in spet oblečete, lahko dokupite tudi druga oblačila s kolekcije MiniKiss, da bi vaša mala mamica lahko svojega dojenčka preoblačila v različna oblačila. Oblačila lahko tudi perete na 30°.

Nasmejani obrazek, velike modre oči in stilsko oblačilo dojenčka MiniKiss zagotavljajo, da bo zagotovo pridobil pozornost tudi vašega dojenčka. Otroški dojenček MiniKiss francoskega proizvajalca igrač Smoby bo s svojim edinstvenim videzom in prijetnim materialom segel v srčka vseh malih princesk. Otroci ga radi objemajo, saj je mehak in prijeten na dotik. Igra z dojenčki že od nekdaj sodi med najbolj priljubljene igre malih deklic. Poleg zabave omogoča otrokom veliko vzgibov za uresničevanje otroške domišljije, razvija kognitivne in motorične spretnosti ter samostojnost. Deklice zelo rade skrbijo za svoje dojenčke kot za lastnega dojenčka, jih kopajo, hranijo, uspavajo in oblačijo. S takšno skrbjo se deklice približujejo svetu odraslih in preizkušajo, kaj življenje mamic s seboj prinaša. S to čudovito igračo bo uspavanje postalo prijetno in preprosto. Dojenček MiniKiss je odličen družabnik vašega otroka.

Smoby je ugledna francoska znamka, ki se ukvarja z izdelavo kakovostnih igrač iz zdravju neškodljivih materialov. Izdelki Smoby so visoko kakovostni in so nosilci evropskih certifikatov kakovosti. Plastika je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice, saj je žametna na dotik. Igrače imajo žive barve in zaobljene robove, ki varujejo najmlajše otroke pred poškodbami in zagotavljajo varno igro. Barve na plastičnih igračah Smoby razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka, saj je to najboljše darilo za vaše najmlajše. Proces izdelave igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Smoby je zagotovilo francoske kakovosti, originalnih dizajnov in edinstvenih izdelkov.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloFrancija
Skupna višina27 cm
Dimenzije paketa20*9*34 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,2 kg
OpombaBattery: 3x AA/LR44 (not included)
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.