Zvonček elektronski s pristnim zvokom Doorbell Smoby za vse hišice Smoby 3 vrste zvokov od 24 mes

Opis izdelka

Elektronski zvonček Doorbell s 3 zvoki francoskega proizvajalca Smoby je kompatibilen z vsemi modernimi hiškami Jolie, Lovely, Nature, Pretty, Neo Jura Lodge, Friends House, Friends House Evo, 4 Seasons Playhouse, Sweety Corner Playhouse, Garden House Playhouse, Chef House Playhouse in House on stilts. Na otroško hišico ga pritrdite popolnoma preprosto in otroci lahko nanj tudi napišejo svoje ime.

Zahvaljujoč njemu, obiskom ne bo več treba trkati na vrata, ampak bodo pozvonili kot pri pravi hiši. Ob vsakem pritisku na zvonček se prižge naključni zvok – klasični zvonec "ding dong", lajanje psička ali mijavkanje mucke. Zaradi tega bo igra s hiško za otroke še bolj zabavna. Siv zvonček ima majhen zvočnik in deluje na 2 AAA/LR03 bateriji (nista del seta).

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom le najkakovostnejše igrače originalnega dizajna. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško predstavnost in fantazijo. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalen videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost13*4*3 cm
Dimenzije paketa14*5*4 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
OpombaBatteries: 2 x AAA (not included)
Barvasiva
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO4333 Krhlička
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.