Žogica iz blaga za posteljico My cute ball Kaloo 10 cm 6 motívov - Zajček, Kit, Sovica, Labod, Hobotnica, Lisička od 0 mes

Opis izdelka

Žogica iz blaga My cute ball, francoskega podjetja Kaloo je izjemno darilo, primerno za dojenčke že od njihovega rojstva dalje. Žogica je iz kakovostnega blaga in premera 10 cm, otrokom pa ponuja mnogo veselih doživetij. Hkrati razvija njihovo fino motoriko, učijo se prepoznavati nove barve in oblike. Navedena cena velja za 1 žogico – izbirate lahko med 6 motivi: zajček, kit, sovica, labod, hobotnica in lisička. V opombe naročila zapišite, katero žogico ste izbrali. Očarljive sličice živali pestrih barv pomagajo otrokom razvijati domišljijo in predstavnost, starši jim lahko ob igri pripovedujejo zabavne zgodbe in dogodivščine o živalih. Žogico lahko očistite z navlaženo krpo.

Francosko podjetje Kaloo se že več kot 20 let ukvarja z razvojem mehkih plišastih igrač za najmlajše otroke, ki so edinstvenega dizajna. Postopek izdelave igrač je docela nadzorovan, vsaka igrača mora izpolnjevati stroge evropske standarde, saj je s tem zagotovljena kvaliteta in maksimalna varnost produktov, ki zahvaljujoč temu na trgu nimajo konkurence.Otroške igrače Kaloo so odraz francoskega čuta za edinstvenost, lepoto in trpežnost. Kaloo se posveča potrebam in željam najmlajših otrok, ki se zahvaljujoč plišastim igračam Kaloo počutijo mirno in varno.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Skupna dolžina19 cm
PremerØ 10 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.