Zobna pasta s ščetko Clean Teeth Ma Corolle za 36 cm punčko od 4 leta

Opis izdelka

Edinstvena zobna ščetka in zobna pasta Clean Teeth za punčko Ma Corolle bosta poskrbela za prijeten punčkin nasmeh in zdrave zobke! Kot edina e-trgovina na tržišču bomo igro z dojenčkom povedli do popolnosti, ravno zahvaljujoč temu odličnemu dodatku znamke Corolle. Ta izjemen set sestavljajo modra zobna ščetka, rožnati kozarček za vodo in zobna pasta in bodo igro s punčkami spremenili na odlično doživetje. Zahvaljujoč zobni ščetki z ergonomskim ročajem in pasti si lahko otroci umivajo zobke skupaj z dojenčkom, s čimer bodo hitro in igrivo usvojili osnovne higienske navade. Popolnoma dodelana zobna ščetka z dodatki je videti kot prava in je prav ustvarjena za punčke Ma Corolle z velikostjo 36 cm in se bo v roke vaših najmlajših podala kot ulita.

Prstna zobna pasta s ščetko in kozarčkom za punčko Ma Corolle bo otrokom priskrbela nova doživetja. Z rožnato modrim setom za umivanje zobkov bodo otroci lahko za dojenčkove zobke poskrbeli kjer koli in kadar koli. Popolnoma dodelani detajli tega dodatka za dojenčke in prvorazredni materiali bodo popestrili vsako igro z dojenčkom. Igra vlog je v zgodnji starosti pomembna, saj otroci z njo poleg drugega spoznavajo lastna čustva in prevzemajo odgovornost za svoja dejanja. Zahvaljujoč številnim dodatkom Corolle lahko otroci svoje punčke in dojenčke hranijo, preoblačijo, uspavajo in kopajo, to pa zmeraj v družbi najlepših in najboljših igrač.

Francoska znamka Corolle že od leta 1979 v naročja vaših otrok prinaša le najlepše punčke in dojenčke. V vseh punčkah te znamke je združena prvorazredna kakovost, čudoviti francoski dizajn s poudarkom na edinstvene detajle. Znamka Corolle se lahko pohvali s prestižno nagrado Parents’ Choice Awards, pa tudi s številnimi drugimi nagradami skrbnih staršev, prvorazrednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk in dojenčkov Corolle so le najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske normative in so prijetni na dotik in božanje.

Lastnosti

  • zobna ščetka s pasto in kozarčkom
  • za punčke z velikostjo 36 cm
  • od 4. leta starosti
  • detajli prilagojeni otrokovi starosti
  • čudoviti francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 4 let
PorekloIzdelano v Franciji
Primerno za punčko (igračo)36 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.