Zložljiv voziček buggy Frozen Smoby za 32-42 cm dojenčka višina ročaja 57,5 cm od 24 mes

Opis izdelka

Zložljiv marela voziček Frozen, francoskega proizvajalca Smoby je stabilen in trpežen voziček za dojenčke, ki bo razveselil vse otroke, predvsem pa deklice od 2. leta starosti. Voziček je zasnovan v čudoviti barvni kombinaciji vijolične, modre in bele, njegov sedež pa je sestavljen iz kakovostnega blaga v motivu Ledenega kraljestva in sličico princesk Anne in Else. Po potrebi ga lahko enostavno zložite in očistite. Buggy voziček lahko zahvaljujoč premišljenemu sistemu preprosto zložite in ga s seboj vzamete na sprehode v park ali na izlete. Višina ročaja meri 57,5 cm, sedež pa je primeren za dojenčka z velikostjo od 32 do 42 cm. 

Trdno kovinsko ogrodje v kombinaciji s trpežno plastiko bosta poskrbeli za edinstveno doživetje z najljubšim dojenčkom. Voziček je opremljen tudi s 3-točkovnim varnostnim pasom, zato se otrokom med sprehodom ni treba bati, da bi jim dojenček iz vozička padel ven. Otroci se radi igrajo z dojenčki, jih kopajo, preoblačijo, hranijo, uspavajo ali vozijo naokoli. S tem se približujejo svetu odraslih, pridobivajo občutek odgovornosti in razvijajo komunikacijske ter jezikovne spretnosti. Mere skladnega zložljivega vozička znašajo 25*50*57 cm, njegova teža pa 1 kg. Dojenček ni del paketa.

Francoski proizvajalec Smoby prinaša otrokom prvorazredne igrače lastne, originalne ideje. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter sodoben videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost25*50*58 cm
Skupna višina58 cm
Dimenzije paketa12*15*64 cm
Skupna dolžina50 cm
Višina ročaja58 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,0 kg
Barvavijolična
Primerno za punčko (igračo)32 - 42 cm
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO787 Vanička s nočníkom
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.