Žleb z zbiralnikom deževnice za hiške Smoby Neo Jura Lodge z delujočo pipo in kanglico z UV filtrom

Opis izdelka

Originalne dodatke in pripomočke za otroške hiške prinaša le priznani francoski proizvajalec Smoby. Presenetite svoje otroke z izjemnim dodatkom – žlebom, zbiralnikom deževnice in funkcionalno pipo s kanglico, ki ju preprosto namestite na hiško in otroci se lahko veselijo odlični zabavi. Žleb z zbiralnikom in pipica so izdelani v realistični sivi barvi, v enakem odtenku kot hiška, tako da se eden drugemu lepo podajo. Zelena kanglica s priročnim držalom je prilagojena otrokovim rokicam, mali vrtnarji pa lahko vanjo nalijejo vodo z zbiralnika, tako da preprosto zavrtijo beli del pipe

Žleb z zbiralnikom deževnice imata trpežne in dvojne stene in sta izdelana z najmodernejšim proizvodnim procesom Blow Molding, enako kot vse hiške znamke Smoby. Žleb z rezervoarjem je stabilen in kljubuje vremenskim vplivom, hkrati pa je njegova površina nežna in žametna na dotik. Ima prijetne zaobljene robove, tako da se lahko otroci varno igrajo. Barve na dodatkih Smoby ne bodo zbledele niti po daljši uporabi, zahvaljujoč anti UV filtru bodo ohranile svojo čudovito in živo barvitost še leta in leta, kljub neprijetnemu vremenu. Mere žleba z zbiralnikom merijo 21*10*99 cm. Žleb z rezervoarjem za vodo se preprosto namesti na hiško, saj je montaža enostavna.

Dodatki za zbiranje deževnice znamke Smoby s svojim originalnim francoskim videzom in funkcionalnostjo pri otrocih razvijajo domišljijo in predstavnost, z njihovo pomočjo se približujejo svetu odraslih. S temi dodatki se pri dečkih in deklicah ustvarja in oblikuje odnos k naravi, učijo se ceniti dež in vodo, s katero lahko zalivajo svoje rože in staršem pomagajo na vrtu. Vsak dodatek za igralno hiško ponuja nove možnosti njene uporabe, z njimi pa se bo zabavalo tudi več otrok.

Žleb z zbiralnikom deževnice je primeren za hiške:

Priznani francoski proizvajalec Smoby že desetletja izdeluje kakovostne plastične igrače za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Igrače Smoby predstavljajo najboljšo izbiro za vsakega otroka.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost21*10*99 cm
Skupna višina99 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,82 kg
Barvasiva
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.