Zimska vreča za avtosedeže Red Castle od 0-12 meseca extra topla udobna zračna nepremočljiva črna

Opis izdelka

Vreča za avtosedež Red Castle predstavlja odlično novost med izdelki znamke Red Castle, ki ne sme manjkati med opremo vašega malčka, predvsem v primeru, ko veliko časa preživite na poti. Ta ekstra topla, zračna in nepremočljiva vreča je posebno zasnovana za avtosedeže kategorije 0 in je primerna za dojenčke že od njihovega rojstva pa vse do 12. meseca starosti. Vrečo za avtosedež v črni barvi 3v1 lahko brez težav prilagodite aktualnemu letnemu času, zahvaljujoč čemur jo lahko uporabljate tudi med hladnejšimi poletnimi dnevi ter tudi med trdo zimo.

Otroška vreča Red Castle ima odprtine za tritočkovni in pettočkovni varnosti pas, mehka kapuca pa bo malčku služila kot majhen vzglavnik. Ta kapuca, enako kot prekrivalo za noge je snemljiva, tako da lahko vrečo preprosto prilagodite otrokovim potrebam. Mehka vreča bo otroku prinesla maksimalno udobje in varnost med vsako vožnjo z avtomobilom, naj je ta dolga ali kratka. Notranjost vreče tvori mehko polnilo iz vate, zunanji sloj pa je proizveden iz 100 % poliestra. Vrečo lahko perete v pralnem stroju pri nežnem ciklu.

O znamki Red Castle

Francoska znamka Red Castle prinaša otrokom inovativne izdelke, ki so izdelani iz okolju prijaznih materialov in ne vsebujejo nobenih težkih kovin in škodljivih barvil. Oblikovalci znamke Red Castle skrbijo za moderni dizajn, še bolj pomembna pa jim je prvorazredna kakovost in varnost otrok, zato izdelki Red Castle izpolnjujejo najvišje kriterije kakovosti, ki jih redno preverjajo neodvisni laboratoriji.

Lastnosti

  • otroška vreča za avtosedež
  • zračna in nepremočljiva
  • od 0. do 12. meseca
  • mehak in topel material
  • visoka francoska kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Barvačrna
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.