Zimska vreča za lupinico Cosy Footmuff Beaba Black ekstra topla nepremočljiva črna od 0-12 mes

Opis izdelka

Vreča za avtosedež Cosy Footmuff znamke Beaba predstavlja odlično novost med izdelki prestižne znamke, ki ne sme manjkati med opremo vašega dojenčka, predvsem v primeru, če veliko časa preživite na poti. Ta ekstra topla, zračna in nepremočljiva vreča je posebno zasnovana za avtosedeže kategorije 0 in je primerna za dojenčke že od njihovega rojstva pa vse do 12. meseca starosti. Vrečo za lupinico 3v1 v črni barvi lahko brez težav prilagodite aktualnemu letnemu času, zahvaljujoč čemur jo lahko uporabljate med hladnejšimi letnimi dnevi ter tudi med mrzlo zimo.

Zimska vreča Beaba ima odprtine za tritočkovni in pettočkovni varnosti pas, mehka kapuca pa bo dojenčku služila kot manjši vzglavnik. Ta kapuca, enako kot prekrivalo za noge je snemljiva, tako da lahko vrečo preprosto prilagodite otrokovim potrebam. Mehka vreča bo otroku prinesla maksimalno udobje in varnost med vsako vožnjo z avtomobilom, naj je ta dolga ali kratka. Notranjost vreče tvori mehko polnilo iz vate, zunanji sloj pa je proizveden iz 100 % poliestra. Vrečo lahko perete v pralnem stroju pri nežnem ciklu.

Priljubljena znamka Beaba prihaja iz Francije in že od leta 1989 poenostavlja življenja staršem z majhnimi otroki. Proizvajalci in oblikovalci znamke Beaba posvečajo veliko pozornost visokokakovostnim materialom, zahvaljujoč čemur izdelki tej znamke izpolnjujejo kriterije najvišje kakovosti. Francoski proizvajalec Beaba je že na začetku svojega delovanja prejel številne nagrade strokovne ocenjevalne komisije, in prav tako od zadovoljnih staršev, zato bo enako zadovoljstvo priskrbel tudi vam in vašim otrokom.

Lastnosti

  • otroška vreča za avtosedež
  • zračna in nepremočljiva
  • od 0. do 12. meseca
  • mehak in topel material
  • visoka francoska kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Barvačrna
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.