Zibelka z vrtiljakom Violette Baby Nurse Smoby za dojenčke od 18 mes

Opis izdelka

Zibelka z vrtiljakom Violette z izdaje Baby Nurse, francoskega proizvajalca Smoby je kakovostna zibelka in hkrati posteljica, primerna za dojenčka z maksimalno velikostjo 42 cm. Izdelana je iz trdnega in trpežnega plastičnega materiala, ki je žameten na dotik. Čudovit rožnati odtenek bo navdušil vsakega otroka že na prvi pogled. Sestavlja jo tudi vrtiljak, ki je nameščen nad dojenčkovo glavico, ki ji bo pomagal z uspavanjem. Na njem so ponazorjeni srčki in ptički. Sprednji strani posteljice je velik napis Baby Nurse s sličicami srčka, zvezdic in lunice. Deklice lahko v tej čudoviti posteljici dojenčka zibajo, uspavajo in z njim preživijo veliko zabavnih trenutkov.

Posteljica ima nežne zaobljene robove, ki se bodo zazibali z nežnim dotikom, s čimer bodo otroci lahko uspavali svojega dojenčka. Mere posteljice znašajo 47*30*60 cm, njena teža pa je 1,9 kg, tako da jo je mogoče preprosto prenašati. Skupna višina prikolice je 47 cm. Dojenček ni del paketa. Za čiščenje igrače priporočamo uporabo vlažne krpe. Otroci se radi pretvarjajo, da je njihov dojenček resničen, zato si pri igri razvijajo kognitivne in motorične spretnosti ter občutek za odgovornost. Na lastnem dojenčku se učijo, kako ga oblačiti in slačiti, kar potem poskušajo tudi na sebi.

Francoski Smoby ima dolgoletno tradicijo pri izdelavi otroških igrač. Na trgu je vodilen in njegove igrače so narejene iz zdravju neškodljive in kakovostne umetne mase, ki je prestala evropske teste kakovosti. Igrače Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka, saj je to najboljše darilo za vaše najmlajše.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost47*28*60 cm
Skupna višina47 cm
Dimenzije paketa36*10*55 cm
Skupna dolžina60 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,3 kg
Barvavijolična
Primerno za punčko (igračo)32 - 42 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.