Zibelka z vrtiljakom Baby´s Cot Natur D'Amour Baby Nurse Smoby za 42 cm dojenčka od 18 mes

Opis izdelka

Zibelka z vrtiljakom Baby´s Cot z izdaje Baby Nurse je kakovostna zibelka in hkrati posteljica, primerna za dojenčka z največjo velikostjo 42 cm. Nežna siva in bela barva bo v kombinaciji s francoskim dizajnom očarala vse male mamice že na prvi pogled. Sestavlja jo tudi rožnati vrtiljak, ki je nameščen nad dojenčkovo glavico, ki ji bo pomagal z uspavanjem. Deklice lahko v tej čudoviti posteljici dojenčka zibajo, uspavajo in z njim preživijo veliko zabavnih trenutkov.

Posteljica ima nežne zaobljene robove, ki se bodo zazibali z nežnim dotikom, s čimer bodo otroci lahko uspavali svojega priljubljenega dojenčka. Zahvaljujoč uporabljeni tehnologiji Blow Molding je robustna in trpežna. Mere znašajo 47*30*60 cm in je preprosta za prenašanje. Skupna višina posteljice je 47 cm. Dojenček ni del paketa. Za čiščenje igrače priporočamo uporabo navlažene krpe. Otroci se radi pretvarjajo, da je njihov dojenček resničen, zato si pri igri razvijajo kognitivne in motorične spretnosti ter občutek za odgovornost. Zibelka bo otrokom omogočila, da bodo lahko zaspali skupaj z dojenčkom, kar jim bo priskrbelo pristna doživetja pri negi dojenčka.

Francoski proizvajalec Smoby je vrhunski proizvajalec igrač, ki jih odlikuje poseben videz in pripomorejo k otrokovemu vsestranskemu razvoju. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo njihovo ustvarjalnost in individualnost, pritegnile bodo tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost47*28*60 cm
Dimenzije paketa36*11*52 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvarjava
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.