Zibelka z baldahinom Violette Baby Nurse Smoby za dojenčka od 18 mes

Opis izdelka

Zibelka za dojenčka Violette z izdaje Baby Nurse je originalna igrača, primerna za deklice že od 18. meseca starosti. Za zibelko v čudovitih rožnatih odtenkih je primeren dojenček z velikostjo 42 cm. Na zgornjem delu se nahaja baldahin z modnim pikastim vzorcem, ki ga lahko zložite in prav tako razgrnete nad dojenčkom, da bi lahko mirno zaspal. Pri uspavanju lahko deklice dojenčka tudi zibajo, zahvaljujoč zaobljenim nogam. Napis Baby Nurse na sprednjem delu posteljice krasi tudi prikupen srček z zvezdicami in lunico.

Igrača za otroke je izdelana iz kakovostnih in trpežnih materialov, originalen francoski dizajn pa bo presenetil vse deklice. Je lahek za prenašanje, čisti pa se z vlažno krpo. S skrbjo za dojenčke se deklice približujejo svetu odraslih in ugotavljajo, kaj življenje mamic s seboj prinaša ter tako pridobivajo občutek za odgovornost. Zibelko lahko otroci priložijo k svoji posteljici in jo pred spanjem zibajo, vse dokler ne zaspijo. Dojenček ni del paketa.

Priznani francoski proizvajalec otroških igrač Smoby izdeluje kakovostne in edinstvene igrače svojevrstnega dizajna in tudi funkcionalnosti. Na trgu zaseda vodilno mesto, saj so njegove igrače narejene iz zdravju neškodljive in kakovostne plastike, ki je prestala najstrožje varnostne kriterije. Plastika je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice, saj je žametna na dotik

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost47*28*69cm
Skupna višina69 cm
Dimenzije paketa55*10*36 cm
Skupna dolžina47 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,8 kg
Barvarožnata
Primerno za punčko (igračo)32 - 42 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.