Zelenjavna stojnica 4v1 100% Chef Écoiffier s košaro in 34 dodatki zelena od 18 mes

Opis izdelka

Otroška stojnica z zelenjavo 4v1 100% Chef Écoiffier je čudovita igrača za deklice in dečke od 18. meseca starosti. Trgovinica z zelenjavo prihaja z delavnice francoskega proizvajalca Écoiffier, ki pri izdelavi igrač uporablja le zdravju neškodljive materiale. Stojnica z zelenjavo je živih barvnih odtenkov, združenih v zeleni, sivi, beli in rdeči barvi, ki bodo pritegnile vse otroke. Trgovina z zelenjavo in sadjem ima prostoren pult, katerega velikost lahko tudi prilagodite. Otroci se lahko igrajo prodajalce ob dolgem pultu, kjer bo na eni strani prodajalec, na drugi pa kupec ali pa se pult zloži in omogoča igralni prostor z obeh strani. Višina pulta znaša 34 cm, celotna višina stojnice pa meri 70 cm. Trgovina s sadjem in zelenjavo ima čudovito dodelane poličke za shranjevaje blaga, nad katerim se nahajajo cene s sličicami. Otroci imajo tako v trgovinici blago priročno in pregledno zloženo.

V stojnici, kjer bodo malčki prodajali sadje in zelenjavo, imajo na voljo tudi tehtnico za tehtanje blaga, blagajno za računanje, mikrofon, telefon, s katerim lahko prikličejo potrebno pomoč, za stranke pa sta pripravljeni dve nakupovalni košarici. Pri manjšem nakupu bo otrokom odlično služila tudi košarica, večje nakupe pa lahko otroci opravijo s pomočjo večjega nakupovalnega vozička na kolesih, ki je rdeče-zelene barve. Zahvaljujoč dvema kolesoma je za otroke preprosto obvladljiv, tako da lahko uživajo v nakupovanju v svoji mali otroški trgovinici. Marelice, rdeče jagode in vijolično grozdje so odlična imitacija pravega sadja. Otroci lahko v trgovinici izberejo tudi svežo zelenjavo, ki je lepo zložena v rjavih gajbicah na spodnji polički. Ker sta sadje in zelenjava pomembna za otrokovo zdravje, bodo otroci v trgovinici našli tudi sadne sokove v tetrapakih ali stekleničkah z ljubkimi sličicami.

Za nakup lahko plačajo s kreditno kartico ali kovanci, ki so prav tako del te moderne igrače. Trgovinica skupaj vsebuje kar 34 dodatkov. Igra prodajalcev, pri kateri otroci posnemajo odrasle, ugodno vpliva na razvoj otrok. Razvija se otroška domišljija, kreativnost, z igro pa otroci urijo svoje komunikativne sposobnosti. Hkrati pa se učijo prepoznavati barve, poimenovati različne vrste sadja in zelenjave in se spoznavajo z vrednostjo denarja in osnovami matematike.  Mere igrače znašajo 64*27*70 cm. Écoiffier je francoski proizvajalec, ki pri izdelavi igrač uporablja plastiko, ki se lahko reciklira in je varna za igro najmlajših otrok. Žive barve in zaobljeni robovi so značilni za znamko Écoiffier, ki je med otroci in starši po svetu izjemno priljubljena. Razveselite tudi svoje otroke, z otroško stojnico z zelenjavo.

Doprava nad 69
Tehnični parametri
Deček/deklicadeklica
StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost64*27*70 cm
Skupna višina70 cm
Višina delovne površine34 cm
Dimenzije paketa80*60*53 cm
Skupna dolžina64 cm
EmbalažaDa
Teža2,730 kg
Barvazelená
Nabor izdelkovNe
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna