Zelenjavna Bio stojnica z vozičkom Organic 100% Chef Écoiffier rjava s 35 dodatki od 18 mes

Opis izdelka

Zelenjavna Bio stojnica z vozičkom Organic 100% Chef Écoiffier je originalna in kakovostna igrača z dodatki za deklice in dečke od 18. meseca starosti, ki se radi igrajo trgovce in kupce. Stojnica v rjavo-zeleni barvi bo postala odlična dekoracija vsake otroške sobe in bo otrokom ponudila bogati set 35 dodatkov, s katerimi se bodo lahko igrali ure in ure. Bio stojnica iz kakovostne plastike je prijetna na dotik, ob enem pa trpežna in bo dolgo videti kot nova. Stabilna stojnica je opremljena z dvema kolesi, zahvaljujoč katerima jo lahko mali trgovec preprosto prenaša. Zelenjavna stojnica pa vsebuje tudi nakupovalno košarico z dolgim zelenim ročajem.

Blago na poličkah je nameščeno tako, da pri premikanju z nje sadje in zelenjava ne bi padala. Ta trgovinica je sestavljena z dveh etaž. Spodnje poličke so namenjene blagu, kot so pomaranče in jagode, otroci pa imajo na voljo nakupovalno košarico z ročajem, obešeno točno na določenem mestu. Na zgornjem delu je prostor za korenje, paprike in kumare, ki že čakajo v priročnih zabojih, ki imitira lesene gajbice.Na obeh straneh pa so rože, ki dopolnjujejo dva stolpca čudovitega okna z zeleno strehico. Na drugi strani okenca pa sta blagajna in tehtnica za tehtanje blaga, prav tako kot na pravi stojnici z zelenjavo.

Vsako blago ima svojo ceno. Je kakovosten izdelek iz delavnice francoskega proizvajalca Écoiffier, ki izpolnjuje najvišje evropske predpise. Bio stojnica je bila narejena s poudarkom na varnost med igro, zato so vsi robovi zaobljeni. Otroci se bodo s to igro izjemno zabavali, lahko se igrajo tudi skupaj s svojimi sorojenci in prijatelji. Otroci si z igro prodajalcev krepijo socialni čut, učijo se razpoznavati pomembne elemente prehrane, kot sta sadje in zelenjava. V svojo igro pa vnašajo domišljijo in ustvarjalnost in se učijo pravilno računati. Dimenzije znašajo 55*40*69 cm. 

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost55*40*69 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,42 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.

Vprašanje o izdelku

Polja označena z * so obvezna