Zdravniški voziček Smoby z infuzijo in 7 dodatki

Opis izdelka

Smoby zdravniški voziček z infuzijo je odlična igrača za vse male zdravnike in medicinske sestre. Celotni voziček je na štirih plastičnih koleščkih, zato je stabilen in preprost za prevažanje. Proizveden je iz kakovostne in trpežne umetne mase. Za večjo varnost so vsi robovi zaobljeni, zato se otroci z njim ne morejo poškodovati. Zasnovan je v zdravniški barvah rdeče, bele in modre. Na zgornjem delu vozička je nameščena steklenička z infuzijo in majhen ekran, s čimer je voziček videti zelo pristno. Otroški voziček je okrašen s prikupnimi nalepkami in napisom Medical. Zdravniški voziček z infuzijo Smoby izpolnjuje najstrožje evropske standarde. 

Višina meri 60 cm, širina 36 cm in dolžina 40 cm. Vsebuje 7 dodatkov. Ima tri nivoje z velikim prostorom za shranjevanje bogatega seta pripomočkov, ki vsebuje injekcijo, termometer, vzorec za test vida, kladivce, obveze in EKG. Otroci lahko na voziček odložijo tudi druge igrače in jih prenesejo kamor koli želijo. Voziček z zdravniško opremo je primeren za otroke od 3. leta starosti. Je igrača, s katero se bodo vaši najmlajši zabavali ure in ure in se ob tem naučili veliko novega o poklicu zdravnika. Posnemanje odraslih pri otrocih razvija domišljijo in jim pomaga pri širjenju njihovih splošnih znanj. 

Smoby je priznani francoski proizvajalec, ki se že leta ponaša z izdelavo kakovostnih in originalnih plastičnih igrač. Plastika igrač v kompletu Smoby je nežna za otroške rokice ter žametna na dotik. Igrače imajo zaobljene robove, da bi bili otroci pri igrah varni. Igrače Smoby izpolnjujejo tudi najstrožje evropske kriterije. Smoby razvija in proizvaja otroške igrače s poudarkom na zdravje varnost otrok med igro. Glavna misel tega francoskega proizvajalca je, da bi igrača razvijala motorične spretnosti otrok in socialno inteligenco ter pomagala pri učenju otrok na igriv način. Če želite kakovostno in moderno igračo, izberite iz ponudbe znamke Smoby.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost36*40*60 cm
Skupna višina60 cm
Dimenzije paketa45*14*57 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,10 kg
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.