Zdravniški voziček Medical Smoby elektronski z modrim kovčkom in 16 dodatki

Opis izdelka

Zdravniški voziček za otroke Medical bo razveselil dečke in deklice od 3. leta starosti, ki se radi igrajo zdravnike. Voziček z napravo EKG in modrim kovčkom za otroške zdravnike z mnogo opreme je izdelan v kombinaciji rdeče in bele barve, s čimer se še bolj približa svojemu originalu. Zdravniški voziček deluje na 2 baterije tipa AA/LR6, ki so nujne za delovanje EKG naprave, s katerim mali zdravniki merijo svojim pacientom frekvenco utripa, ki jo naprava naznani z zvočnimi efekti. Otroški voziček z zdravniško napravo je visok 56 cm, njegove celotne dimenzije pa merijo 31*32*56 cm.

Udobno prenašanje zagotavljata 2 kolesi, zato ga bo mali zdravnik preprosto prenesel tja, kjer ga bodo pacienti potrebovali. Otroški zdravniški voziček vsebuje opremo, ki jo sestavlja kar 16 dodatkov. Med dodatke k vozičku spadajo različne vrste zdravniške opreme, kot na primer stetoskop, injekcija, zdravila, škarjice, obliži in tudi infuzija za dovajanje zdravil ter kartonček za beleženje zdravstvenega stanja oskrbljenih pacientov. Otroški voziček za male zdravnike je izdelan iz trpežne in kakovostne plastike, ki je nežna na dotik. Vsi robovi te pri otrocih priljubljeni igrači so zaobljeni, zato je igra za otroke maksimalno varna. Zdravniški voziček, francoskega proizvajalca Smoby je prestal najstrože evropske standarde.

Električni voziček za male zdravnike je zabavna in h krati poučna igrača, ki bo razveselila vse deklice in dečke od 3. leta starosti dalje. S to igračo se vaš malček lahko igra ure in ure, poleg zabave pa se bo naučil različnih medicinskih postopkov, naučil se bo, kaj narediti v primeru poškodbe in kako priskrbeti prvo pomoč. Igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili otroci pri igrah varni. Plastika igrač v kompletu Smoby je nežna za otroške rokice ter žametna na dotik. Smoby je znan francoski proizvajalec, ki se že leta ponaša z izdelavo kakovostnih in originalnih plastičnih igrač. Igrače Smoby izpolnjujejo tudi najstrožje evropske kriterije. Če želite za svoje otroke kakovostno in varno igračo, izberite igračo iz delavnice francoskega proizvajalca Smoby.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost31*32*56 cm
Skupna višina56 cm
Dimenzije paketa39*19*58 cm
Skupna dolžina31 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
OpombaBattery: 2 x AA/LR6
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.