Zdravniški voziček elektronski Medical Trolley Smoby z zvoki in lučko in 16 dodatki v kovčku

Opis izdelka

Otroški zdravniški voziček za otroke Medical Trolley, francoskega proizvajalca Smoby je odlično darilo za dečke in deklice od 3. leta starosti, ki se radi igrajo zdravnike. Voziček z EKG aparatom in rdečim kovčkom za male zdravnike s številnimi zdravniškimi pripomočki je zasnovan v čudoviti turkizno rdeči barvni kombinaciji in bo otroke očaral že na prvi pogled. Zdravniški voziček je opremljen z elektronskim modulom, s čimer sveti in daje zvoke, zato bo igra malih zdravnikov še bolj stvarna. Voziček ima tudi 2 kolesi, zato ga bodo otroci lahko prestavili na želeno mesto in se lotili zdravljenja pacientov.

Med 16 dodatki vozička so tudi različni zdravniški pripomočki, med katerimi so injekcija, mehanski termometer s 3 nastavljivimi vrednostmi v različnih barvah, stetoskop, škarjice, očala, otoskop, kladivce za preverjanje refleksov, stekleničke, zapestnica, škatlice, zdravniški listi, obliži in kovček. Originalni EKG aparat z lučko je opremljen z gumbi z mehanskim zvokom cric-cric in bo otroke razveselil tudi s pristnimi zvoki, ki so značilni za merjenje življenjskih funkcij in pacientovega srčnega utripa. 

Otroški zdravniški voziček je izdelan iz trpežne in kakovostne plastike z zaobljenimi robovi, ki je nežna na dotik. Pri igri zdravnikov bodo otroci pridobili nova znanja in se naučili, čemu služijo posamezni zdravniški pripomočki in predmeti- Na igriv način se bodo približevali svetu odraslih in pridobivali občutek za odgovornost, se naučili, kako pomagati svojim bližnjim in kaj storiti v primeru poškodbe. Razvijali bodo svojo fino motoriko, ustvarjalnost in predstavnost, pri igri skupaj s sorojenci in prijatelji pa tudi komunikacijske sposobnosti in tako lažje ustvarjali socialne vezi.

Mere vozička znašajo 31*32*55 cm, elektronski modul deluje na 2 bateriji tipa LR6, ki nista priloženi setu. Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom vrhunske igrače originalnega dizajna. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter sodoben videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost31*32*55 cm
Skupna višina55 cm
Dimenzije paketa39*20*59 cm
Skupna dolžina31 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
Teža1,81 kg
OpombaBattery: 2x LR6 not included
Barvaturkizna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.