Zdravniški kovček Vanity Doctor Smoby z ergonomskim ročajem in 15 dodatki

Opis izdelka

Zdravniški kovček Vanity Doctor, francoskega proizvajalca Smoby je brezčasen set zdravniških pripomočkov, ki prihaja v praktičnem rdečem kovčku. Je prav ustvarjen za otroke od 3. leta starosti dalje, ki se radi igrajo poklice zdravnikov. Kovček ponuja otrokom kar 15 dodatkov, zahvaljujoč katerim bodo svojim pacientom priskrbeli najboljšo oskrbo. Med pripomočki bodo našli stetoskop, brizgo, zdravniška očala, termometer, otoskop, kladivce za preverjanje refleksov, obliže, škarjice, zdravniške liste škatlice in stekleničke z zdravili. Otroški kovček je lahek in izdelan iz trdne plastike, ki je žametna na dotik. Zahvaljujoč priročnemu ročaju ga bodo otroci z lahkoto nosili naokrog.

Otroški set za zdravnike ni le izjemno zabavna igrača z realističnim dizajnom, temveč v veliki meri prispeva tudi k otrokovem razvoju. Z igranjem z zdravniškimi pripomočki in dodatki se razvija njegova fina motorika in gibalne spretnosti. Zelo pomembno je voditi najmlajše k temu, da bi se igrali poklice odraslih. S tem pridobivajo določen občutek za odgovornost lastnih dejanj, razvijajo se njihova ustvarjalnost, domišljija in predstavnost. Z uporabo predmetov, ki jih zdravniki uporabljajo pri delu, se otroci približujejo svetu odraslih. Učijo se logičnega razmišljanja, komunicirati s pacienti in jim pomagati. Mere kovčka znašajo 26*11*24 cm.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom vrhunske igrače originalnega dizajna. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter sodoben videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost25*11*23 cm
Skupna višina23 cm
Dimenzije paketa25*11*23 cm
Skupna dolžina25 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,48 kg
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.