Zdravniški kovček s tehnično opremo Medical Case Smoby z 12 zdravniškimi dodatki in pripomočki

Opis izdelka

Zdravniški kovček s tehnično opremo Medical Case, francoskega proizvajalca Smoby je brezčasen set zdravniških pripomočkov, ki prihaja v čudovitem rdeče belem kovčku. Kovček Medical ponuja otrokom veliko prostora in poličk za zdravniške pripomočke in se ponaša z originalnimi znaki življenjskih funkcij, ki jih lahko otroci mehansko nastavijo s pomočjo vrtljivih gumbov z zvokom cric-cric.

Originalni set 12 zdravniških dodatkov vsebuje: injekcija, mehanski termometer, stetoskop, škarjice, tekoče milo za roke, 3 stekleničke za vzorce, zdravniški list, zdravniške škatlice in nalepke. Otroški kovček je lahek in izdelan iz trdne plastike, ki je žametna na dotik. Zahvaljujoč priročnemu ročaju ga bodo otroci z lahkoto nosili naokrog. Otroški set za zdravnike ni le izjemno zabavna igrača z realističnim dizajnom, ampak v veliki meri prispeva tudi k otrokovem razvoju.

Z igranjem z zdravniškimi pripomočki in dodatki se razvija njegova fina motorika in gibalne spretnosti. Zelo pomembno je voditi najmlajše k temu, da bi se igrali poklice odraslih. S tem pridobivajo določen občutek za odgovornost lastnih dejanj, razvija se njihova ustvarjalnost, domišljija in predstavnost. Z uporabo predmetov, ki jih zdravniki uporabljajo pri delu, se otroci približujejo svetu odraslih. Učijo se logičnega razmišljanja, komunicirati s pacienti in jim pomagati. Mere kovčka znašajo 26*11*24 cm.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom vrhunske igrače originalnega dizajna. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter sodoben videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost36*27*29 cm
Skupna višina29 cm
Dimenzije paketa30*9*44 cm
Skupna dolžina36 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,92 kg
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.