Zdravniški kovček Smoby in 13 dodatkov

Opis izdelka

Zdravniški kovček Smoby je čudoviti set za male zdravnike, ki prihaja v praktičnem rdečem kovčku. V setu boste našli 13 dodatkov, ki jih nujno potrebuje vsak pravi zdravnik. Mednje spada na primer stetoskop, injekcija, očala, termometer, stekleničke in škatlice za zdravila in obliže, kladivce in sličica za pregled vida. Otroški zdravniški kovček je lahek in izdelan iz plastike, ki je žametna na dotik. Zlahka se prenaša in pospravi, saj ima na vrhu ročaj nošenje. To je izjemna igrača za bodoče zdravnike in zdravnice, primerna za otroke od 3. leta starosti.

Otroški set za zdravnike ni le izjemno zabavna igrača z realističnim dizajnom, ampak v veliki meri prispeva tudi k otrokovem razvoju. Z igranjem z manjšimi dodatki se razvija njihova fina motorika in gibalne spretnosti. Zelo pomembno je voditi najmlajše k temu, da bi se igrali poklice odraslih. S tem pridobivajo določen občutek za odgovornost lastnih dejanj, razvija se njihova ustvarjalnost, domišljija in predstavnost. Z uporabo predmetov, ki jih odrasli uporabljajo na delu, se otroci približujejo svetu odraslih. Za to pa je odlično sredstvo otroški otroški zdravniški set v kovčku.

Smoby je priznani francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice, žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško predstavnost in fantazijo. Igrače bodo pritegnile vsakega najmlajšega otroka, zato je to najboljše darilo za vaše najmlajše. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Smoby je zagotovilo francoske kakovosti, originalnih dizajnov in edinstvenih izdelkov, ki izstopajo na evropskem trgu.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost26*29*29 cm
Dimenzije paketa26*29*29 cm
Teža0,5 kg
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.