Zdravniški kovček za medicinsko sestro Baby Care Smoby z 19 dodatki in nalepkami

Opis izdelka

Zdravniški kovček za medicinsko sestro Baby Care, z delavnice francoskih oblikovalcev Smoby je izjemni set za vse bodoče zdravnike in medicinske sestre že od 3. leta starosti. V brezčasnem modro-belem kovčku z zdravniškim motivom se nahaja set 19 dodatkov, zahvaljujoč katerim bo zdravljenje za otroke izjemna zabava. Dečki in deklice bodo med njimi našli samolepilne obliže, očala, zdravniške zaznamke in formularje z nalepkami, stetoskop, termometer, otoskop, kladivce za reflekse in motorične funkcije, otroški sirup, žličko, mehansko injekcijo in kremo. Lahek kovček razpolaga s priročnim držalom, tako da lahko otroci kadarkoli odidejo na pregled k svojim malim pacientom in se igrajo poklic pediatra.

Otroški set za zdravnike ni le izjemno zabavna igrača z realističnim dizajnom, hkrati pa prispeva tudi k vsestranskemu otrokovemu razvoju. Z igranjem s pripomočki se razvija njihova fina motorika in gibalne spretnosti. Zelo pomembno je voditi najmlajše k temu, da bi se igrali poklice odraslih. S tem pridobivajo določen občutek za odgovornost lastnih dejanj, razvija se njihova ustvarjalnost, domišljija in predstavnost. Pri igri zdravnikov se bodo otroci naučili logičnega mišljenja in se zavedali vzrokov in posledic. Velikost kovčka znaša 20*25*7 cm.

Smoby že leta in leta prinaša otrokom originalne igrače pravega francoskega dizajna. Material igrača Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške ročice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter brezčasen videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Dimenzije paketa20*25*7 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,5 kg
Barvasiva
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.