Zdravniška torba Large Coral Doctor Set Mon Grand Poupon Corolle z zvokom za 36-42 cm dojenčka od 24 mes

Opis izdelka

Zdravniška torba Large Coral Doctor Set za punčke Mon Grand Poupon z delavnice francoske znamke Corolle bo poskrbela, da se bo dojenček pozdravil en, dva, tri. Kot edina te-trgovina na trgu bomo vašemu malčku pomagali pozdraviti bolnega dojenčka Corolle, ki boleha za povišano temperaturo, prehladom ali pa drugo boleznijo. Zdravniška torbica Large Coral Doctor Set za dojenčka z velikostjo 36-42 cm je čudovitega francoskega dizajna in je izdelana iz prvorazrednih materialov. Otroci bodo v njej našli 6 zdravniških pripomočkov – stetoskop, injekcijo, termometer, kapljice in obvezo za roko. Zdravniški pripomočki za malo zdravnico ali zdravnika dajejo pristne zvoke, tako da bo zdravljenje pacienta – dojenčka spominjalo na situacijo v pravi bolnišnici.

Ta odlična zdravniška torba Large Coral Doctor Set, edinstvenega dizajna je izdelana iz prvorazrednih materialov in bo igro z dojenčkom popeljala na višjo raven. S čudovitimi zdravniškimi pripomočki za dojenčka se bodo otroci približali svetu odraslih in se naučili mnogo novih reči. Igra poklicev je v zgodnji starosti pomembna, saj otroci z njo poleg drugega spoznavajo lastna čustva in prevzemajo odgovornost za svoja dejanja. Zahvaljujoč ogromni količini dodatkov Corolle lahko otroci svoje dojenčke zdravijo, hranijo, preoblačijo, dajejo spati in kopajo, to pa zmeraj v družbi najlepših in najboljših igrač. Prepričajte se sami, zahvaljujoč tej čudoviti zdravniški torbici z dodatki

Francoska znamka Corolle v naročja vaših malčkov prinaša te najlepše dojenčke, že od leta 1979. V vseh punčkah in dojenčkih te znamke je združena prvorazredna kakovost, čudoviti francoski dizajn s poudarkom na edinstvene detajle. Znamka Corolle se lahko pohvali s prestižno nagrado Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi nagradami skrbnih staršev, prvorazrednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk in dojenčkov Corolle so le najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske predpise in so prijetni na dotik in pogled. V naročje svojega malčka položite tega najlepšo punčko z dodatki na svetu, ki jo najdete le pri nas.

Lastnosti

  • zdravniška torbica za dojenčke
  • daje realistične zvoke
  • za dojenčke z velikostjo 36-42 cm
  • od 24. meseca
  • detajli prilagojeni otrokovi starosti
  • čudoviti francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Dimenzije paketa6*30*40 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,23 kg
Barvabela
Primerno za punčko (igračo)36 - 42 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.