Zdravniška mizica za zdravnika Baby Care Center Smoby elektronska z zvokom in lučko in dojenček z 28 dodatki

Opis izdelka

Se vaši otroci radi igrajo zdravnike in zdravnice? Zdravniška mizica Baby Care Center, z delavnice francoskih oblikovalcev Smoby predstavlja izjemno izbiro za vse dečke in deklice od 3. leta starosti. Z njim bodo otroci ustvarili lastno zdravstveno središče, v katerem bodo nudili zdravniško oskrbo na mizici s kakovostnim IML potiskom. Bogati 28-delni set dodatkov vsebuje vse potrebne pripomočke za popolno oskrbo. Med njimi bodo otroci našli zdravniška očala, zdravniške kartice, elektronsko tablico z zvokom in lučko, brošuro z zdravniškimi zaznamki, merilnik, stetoskop, termometer, otoskop, kladivce za reflekse, sirup, žličko, kremo, obliže, injekcijo, bombažno pleničko in mnogo drugega. Za igro imajo na voljo imajo tudi dojenčka z velikostjo 30 cm, s funkcijo lulanja, zahvaljujoč kateri bo igra pri igri poklicev pediatrov še bolj pristna. 

Obisk pri zdravniku:

  • z elektronsko tablico z zvoki in lučkami bodo ugotovili, kaj mali pacient potrebuje
  • zahvaljujoč dojenčku s funkcijo lulanja ga lahko na pultu preprosto previjejo
  • s stetoskopom bodo poskušali srčni ritem dojenčka in z otoskopom preverili dojenčkova ušeska
  • s premičnim merilnikom lahko točno izmerijo velikost dojenčka 
  • priročen termometer bo preveril temperaturo malega pacienta
  • dojenčkov vid in srčni pulz bo preveril s pomočjo vrtljive tabele
  • na prožni otroški tehtnici se bo pojavila dojenčkova teža
  • z refleksivnim kladivcem bodo preverili motorične funkcije dojenčka
  • z injekcijo bodo dojenčka lahko cepili
  • po potrebi bo zdravnik rano zalepil z obližem
  • vse zdravniške preglede bodo lahko otroci zabeležili s pomočjo samolepilnih simbolov

Medicinska mizica v nežnih krem barvah deluje izjemno realistično in brezčasno. Izdelana je iz trdne in trpežne plastike, ki nima ostrih robov in je žametna na dotik. Poleg delovne površine za tehtanje dojenčka in pregled, razpolaga tudi z veliko prostora za shranjevanje za dodatke. V njenem spodnjem delu se nahaja polička, kamor lahko otroci pospravijo dodatke za nego dojenčka, na zgornji del pa bodo pospravili zdravniške pripomočke in aparate. Vrhunska zdravniška mizica bo otrokom priskrbela zabavo za leta in leta. Otroci se z igro zdravnikov približujejo svetu odraslih in pridobivajo občutek za odgovornost. Učijo se, kako uporabljati zdravniške pripomočke, izboljšujejo logično mišljenje in fino motoriko. Mere izdelka znašajo 41*52*68 cm, baterije niso priložene kompletu.

Smoby že leta in leta prinaša otrokom le najkakovostnejše igrače pravega francoskega dizajna. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi najstrožje varnostne standarde in zagotavljajo vrhunsko francosko kakovost in brezčasni dizajn.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost41*52*68 cm
Skupna višina68 cm
Dimenzije paketa50*20*60 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,8 kg
OpombaBattery: 2 x AAA/LR03 1.5V not included
Barvasiva
Primerno za punčko (igračo)up to 38 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.