Zdravniška ambulanta z anatomijo človeškega telesa Doctor´s Office Smoby radiologija z RTG in testom vida dvostranska 65 dodatkov

Opis izdelka

Zdravniška ambulanta z anatomijo človeškega telesa Doctor's Office, francoskega proizvajalca Smoby bo razveselila vse bodoče zdravnike in zdravnice od 3. leta starosti. Moderna ambulanta bo otrokom približala tipični dan v ambulanti, kjer se bodo otroci s svojimi prijatelji, bratci in sestricami pa tudi starši igrali zdravnike in paciente. Na voljo bodo imeli veliko zložljivo steno, ki ponuja ogromno dodatkov in aktivnosti. V radiološkem delu bodo analizirali rentgenske posnetke ali pa jih namestili na silhuete otrok in tako preučevali sliko prozornega človeškega okostja.

Prav tako se bodo naučili prepoznavati posamezne dele telesa in nanje z ježkom pripenjali zdravniške pripomočke, pri razdelku z zdravo prehrano pa bodo izvedeli, kaj so njihovi pacienti čez dan jedli. Igrali se bodo okuliste in s pomočjo sličic barvnih živalic in posebnih očal preverili pacientov vid. Izmerili bodo pacientovo višino s premičnim metrom (največja višina 1,20 m) in ugotovili, koliko tehta ter se učili določati otrokov spol s pomočjo razvojne tabele. Na voljo bodo imeli tudi kolo z načrtom pregledov in priročne zabojčke za shranjevanje zdravniških pripomočkov. Notranji del ambulante je okrašen s čudovitimi sličicami v motivu zdravniške ambulante, zunanji del pa sestavlja motiv veselih staršev in otrok pred ambulanto.

Bogati set 65 dodatkov v sebi skriva rentgenske posnetke, tehtnico, bel zdravniški kovček, termometer, kladivce za reflekse, otoskop, stetoskop, injekcijo, zdravniška očala in očala za preverjanje dioptrije, identifikacijske kartice zdravnikov, zdravniško kartoteko s flomastrom, stekleničke, kartice s simboli posameznih pregledov in kartice s sličicami zdravih jedi. Zahvaljujoč tem dodatkom bodo otroci uživali v bolj pristni igri zdravnikov. Zložljiva zdravniška ambulanta je proizvedena iz trdnega in kakovostnega kartona in trpežne plastike, njeno ogrodje pa tvori kovinski okvir, zato se igrača ponaša z visoko stabilnostjo. V sestavljenem stanju je višine 111 cm in dolžine 135 cm, v zloženem pa 41 cm dolžine in 111 cm višine.

Ta igrača za zdravnike je zasnovana v pestrih barvah s čudovitimi sličicami, s katerimi bodo otroci ustvarili pozitiven odnos do zdravnikov in bodo hkrati želeli izvedeti več o zdravniškem poklicu. Naučili se bodo razlikovati posamezne dele človeškega telesa, pomena zdravniških pripomočkov in inštrumentov, pri igri pomagali svojim prijateljem, bratcem in sestricam pri določanju njihovih težav in iskali primerno zdravljenje. Med tem bodo urili tudi svojo fino motoriko ter razvijali domišljijo in predstavnost. Prav tako si bodo izboljševali spomin in logično mišljenje. Pri otrocih igrača vzbuja zdravo samozavest, na igriv način se učijo novih reči. S tem se približujejo svetu odraslih in pridobivajo občutek odgovornosti. Prav tako vadijo svoje veščine komunikacije in izražanja. Ta poučna igrača je odličen dodatek tudi za predšolske ustanove.

Francoski proizvajalec Smoby prinaša otrokom prvorazredne igrače lastne, originalne ideje. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter sodoben videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost135*41*120 cm
Skupna višina120 cm
Dimenzije paketa52*14*61 cm
Skupna dolžina135 cm
MagnetnoDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža4,6 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.