Zaščita za trampoline Mowing Robot Stopper M Exit Toys kovinska nastavljiva dolžina 60-120cm 2 kom

Opis izdelka

Zaščitna ograda za trampoline nizozemske znamke Exit Toys predstavlja odličen dodatek za vrtne trampoline. Zaščito tvori en set, ki je sestavljen iz 2 kovinskih palic z nastavljivo dolžino od 60 do 120 cm, ki ju preprosto namestite na noge trampolina, s čimer robotski kosilnici omogočite, da kosi okoli trampolina ali pa pod njem, ne da bi se dotaknila trampolina. Kovinske zaščite so opremljene z navojem, ki omogočijo lažjo namestitev na noge trampolina. Pri nameščanju zaščit bodite pozorni na višino robotske kosilnice, s čimer se prepričate, da bo robotska kosilnica zaobšla zaščito in se držala stran od trampolina. 

Z zaščito znamke Exit Toys se lahko odločite, ali boste ogradili celoten trampolin ali le njegove noge. V primeru, da zaščitite le noge, bo robotska kosilnica dosegla tudi prostor pod trampolinom. Če želijo otroci trampolin uporabljati tudi med delovanjem robotske kosilnice, lahko ogradite celoten trampolin. Zaščita je primerna za trampoline Exit Toys in druge trampoline z nogami v obliki črke W z razdaljo med nogami med 60 in 120 cm. Mere trampolina predstavljajo glavni faktor pri izbiri zaščit – večje kot so dimenzije, več setov bo potrebnih za zaščito celega trampolina:

Mere trampolina

Zaščita nog

Zaščita celotnega trampolina

ø183 cm

2 seta

3 seti

ø244 cm

2 seta

3 seti

153*214 cm

2 seta

4 seti

214*305 cm

2 seta

4 seti

Ta tip zaščite je primeren za modele trampolinov na nogah znamke Exit Toys: Twist, Silhouette in Black Edition, ni pa primeren za okrogle trampoline serij modelov Elegant in Elegant Premium. Nizozemska znamka Exit Toys že leta in leta prinaša otrokom in odraslim prvorazredne zunanje igrače. Izdelki Exit Toys izpolnjujejo tudi najstrožje kakovostne standarde in standarde Evropske unije in imajo certifikate TÜV, CE in EN71. Trampolini se ponašajo z originalnim nizozemskim videzom in najvišjo kakovostjo, na vašem vrtu bodo služili leta in leta in priskrbeli zabavo celi družini.


Blaga iz higienskih razlogov ni mogoče vrniti, v primeru da je bilo že odstranjeno iz zaščitne embalaže.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano na Nizozemskem
Velikost60-120cm
Skupna dolžina60-120 cm
Nastavljiva višinaDa
Teža3,7 kg
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.