Vrtni žar s kuhinjo Garden Kitchen Evolutive Smoby nastavljiv po višini s tekočo vodo iz pipe ter 43 dodatki

Opis izdelka

Vrtni žar s kuhinjo Garden Kitchen Evolutive, francoskega proizvajalca Smoby je najboljša igrača za vse male kuharje in kuharice od 3. leta starosti. Otroški žar v originalni sivi in rjavi barvi se ponaša z odličnimi funkcijami – gumb za nastavljanje plina daje ob vrtenju mehanski zvok cric-cric hkrati pa se v žaru pojavi simulacija rdečih plamenov kot pri običajnem žaru. Žar je opremljen tudi s koritom in pipo s tekočo vodo, ki deluje po sistemu zaprtega kroga. Poleg žara za peko je tudi friteza s snemljivo posodo, v kateri lahko otroci pripravijo okusen pomfrit. 

Realistični žar s kuhinjo je proizveden iz trdne in trpežne plastike, zahvaljujoč dvema kolesoma pa se lahko preprosto premešča, tako da se bodo otroci z njim igrali tudi zunaj na svežem zraku. Žar ponuja otrokom veliko prostora za shranjevanje in kaveljce za obešanje kuhinjske posode. Na zadnjem delu je polička za tri cvetlične lončke, kamor lahko otroci posadijo svoja zelišča. Večfunkcijska kuhinja z žarom Evolutive raste skupaj z otrokom, saj lahko noge na spodnjem delu zvišate za 6 cm. Zahvaljujoč temu nastavite višino žara na 79 ali 85 cm, glede na otrokovo višino in potrebe. 

Set 43 realističnih dodatkov bo leta in leta zabavalo dečke in deklice, počutili se bodo kot pravi kuharski mojstri. Veselijo se lahko sestavljivega burgerja s sestavinami, hrenovk, pomfrita, solatnih listov, lesenega nabodala z dodatki za ražnjiče, skledice, 2 krožnikov, žličk, vilic, nožkov, kozarčkov, deske za rezanje, stekleničke s pekočo BBQ omako, poprnico in solnico z zvokom cric-cric, vilic za nabadanje in noža za rezanje. Pri opekanju lahko svoje kuharske sposobnosti preverijo tudi s prijemalkami, na voljo pa imajo tudi repliko plinskega vžigalnika. 

Brezčasni žar s kuhinjo bo poskrbel za pristno vzdušje, z njim se bodo skupaj zabavali bratci, sestrice in prijatelji. Originalni dizajn in zaobljeni robovi bodo med igro otrokom poskrbeli za varnost. Otroci se bodo naučili, kako uporabljati posamezne pripomočke in svojim sorojencem in prijateljem pripravili okusno pojedino. Z igro si razvijajo svoje finomotorične spretnosti, logično mišljenje in tehnično predstavnost. Otroci se z igro kuharjev približujejo svetu odraslih in pridobivajo občutek za odgovornost, se hitreje socializirajo in izboljšujejo svoje komunikacijske veščine. Mere izdelka znašajo 84*41*79 cm.

Priznani francoski proizvajalec Smoby že več desetletij izdeluje kakovostne plastične igrače za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Igrače Smoby predstavljajo najboljšo izbiro za vsakega otroka.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost84*41*79 cm
Skupna višina85 cm
Nastavljiva višinaDa
Teža4281 g
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO2644 Potraviny do kuchynky
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.