Vrtni žar The plancha Écoiffier s kuhinjskimi pripomočki in živili 23 dodatkov od 18 mes

Opis izdelka

Vrtni žar The plancha francoskega proizvajalca Écoiffier je odlična igrača za vse male kuharje in kuharice od 18. meseca starosti. Otroški žar v sivi barvi deluje pristno in je opremljen z dvema koleščkoma, zahvaljujoč katerim se lahko prevaža z mesta na mesto. Otroci se bodo z njim igrali v notranjih in zunanjih prostorih, na voljo pa bodo imeli tudi bogati set 23 dodatkov. Med njimi bodo našli nožek, vilice, klešče za žar, stekleničko olivnega olja, solnico, meso za žar, paradižnik in hamburger s sestavinami, s katerimi se ga bodo sami naučili sestaviti. Žar je narejen iz kakovostne in trpežne umetne mase, ki bo otrokom zdržala še leta in leta. Zgornji del žara se lahko zapre, na spodnjem delu pa se nahaja polička za odlaganje pripomočkov, na kateri lahko otroci najdejo tudi plinsko jeklenko. Otrokom bo všeč tudi zelena rastlinica v rdečem cvetličnem lončku, ki bo popestrila okoliški prostor.

Brezčasni otroški žar Plancha bo poskrbel za pristno vzdušje, z njim se bodo skupaj zabavali prijatelji in sorojenci. Čudoviti dizajn in zaobljeni robovi bodo med igro otrokom poskrbeli za varnost. Otroci se bodo naučili, čemu so namenjeni posamezni pripomočki, svojim staršem pa bodo pripravili okusno pojedino. Z igro si razvijajo svojo finomotorične spretnosti, logično mišljenje in tehnično predstavnost. Otroci se z igro kuharjev približujejo svetu odraslih in pridobivajo občutek za odgovornost in se hitreje socializirajo. Mere izdelka znašajo 44*28*59 cm.

Francoski proizvajalec Écoiffier že leta in leta otrokom prinaša kakovostne igrače, ki izpolnjujejo najvišje evropske kriterije, zato so igrače znamke Écoiffier primerne tudi za najmlajše otroke. V svetu, kjer se najpogosteje srečujemo z izdelki proizvedenimi na Kitajskem, izstopa francoski proizvajalec z originalnim dizajnom, ki nastaja po navdihu najnovejših trendov, z varnostnimi kriteriji med izdelavo in kakovostjo po konkurenčnih cenah.

Doprava 79
Tehnične lastnosti
Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost44*28*59 cm
Skupna višina44 cm
Kartonska embalažaDa
Teža1,65 kg
Barvašedá
Nabor izdelkovNe
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna
Ocene
loader  Nalagam ocene …