Žar Barbecue Smoby z mehanskimi funkcijami in zvokom in 18 dodatki 73 cm višina

Opis izdelka

Žar Barbecue, francoskega proizvajalca Smoby je izjemna igrača za vse male kuharje in kuharice od 3. leta starosti. Otroški žar v originalni sivi barvi se ponaša z odličnimi funkcijami – gumb za nastavljanje plina daje ob vrtenju mehanski zvok cric-cric hkrati pa se v žaru pojavi simulacija rdečih plamenov kot pri običajnem žaru. Narejen je iz kakovostne in trpežne umetne mase, ki bo otrokom zdržala še leta in leta. Zaradi kolesc in trdnega ročaja ga lahko otroci prestavijo kamor koli želijo. Zgornji del žara se lahko zapre, na spodnjem delu pa se nahaja polička za odlaganje pripomočkov.

Na stranskih krilih žara v imitaciji lesa si lahko mali kuharji pripravijo vse pripomočke, ki jih potrebujejo za peko na žaru. Na voljo imajo tudi bogati set 18 dodatkov, med katere spadajo 2 krožnička, 1 palička za ražnjič, solnica, 2 hrenovki, 1 razdeljena štručka s kosom mesa, rezino sira in paradižnika. Pri peki na žaru se lahko vaši najmlajši zanesejo na klešče za žar, veliko veselje pa jim bo prinesel tudi plinski vžigalnik, ki ob pritisku na gumb daje mehanski zvok cric-cric, na njegovem koncu pa se pojavi simulacija plamena. Pripomočke lahko po potrebi preprosto odložijo na kaveljce, ki se nahajajo na sprednjem delu žara. 

Brezčasni otroški žar Barbecue s funkcijo plamena bo poskrbel za pristno vzdušje, z njim se bodo skupaj zabavali prijatelji in sorojenci. Čudoviti dizajn in zaobljeni robovi bodo med igro otrokom poskrbeli za varnost. Otroci se bodo naučili, čemu so namenjeni posamezni pripomočki, svojim staršem pa bodo pripravili okusno pojedino. Z igro si razvijajo svojo finomotorične spretnosti, logično mišljenje in tehnično predstavnost. Otroci se z igro kuharjev približujejo svetu odraslih in pridobivajo občutek za odgovornost in se hitreje socializirajo. Mere izdelka znašajo 50*37*73 cm, kjer je skupna višina 73 cm.

Priznani francoski proizvajalec Smoby izdeluje kakovostne plastične igrače za otroke že cela desetletja. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Igrače Smoby predstavljajo najboljšo izbiro za vsakega otroka.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost50*37*73 cm
Skupna višina73 cm
Dimenzije paketa48*11*68 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,48 kg
Barvačrna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.