Dodatni del zanka za fleksibilno avtostezo Flextrem Discovery Superloops Set Smoby vertikalna in horizontalna 2 kom

Opis izdelka

Fleksibilno avtostezo FleXtrem Discovery lahko vsak načrtovalec razširi še z enim izjemnim dodatnim delčkom – dvojno zanko, ki je izdelek francoskega proizvajalca Smoby. Zahvaljujoč brezčasnemu 23-delnemu setu bodo vaši najmlajši dvojno zanko lahko pripeli na stezo horizontalno ali vertikalno. Avtomobilček se bo po zanki peljal obrnjen tudi z glavno navzdol, dirkači pa bodo načrtovali najboljše mesto za namestitev zanke in tako na polno razvijali svojo domišljijo in tehnično predstavnost pri sestavljanju še bolj zapletene avtosteze. Zanka je preprosta za otrokovo uporabo, prilagojena je majhnim otroškim rokicam. Izdelana je iz kakovostne in trpežne umetne mase ki je prijetna na dotik in se preprosto pripenja na stezo. 

Pri sestavljanju avtosteze se razvija tudi otrokova fina motorika, gibalne spretnosti ter logično in prostorsko mišljenje. Dodatki za avtosteze FleXtrem razširjajo igralne možnosti, otroci lahko vključijo svojo ustvarjalnost in domišljijo pri gradnji adrenalinske avtosteze. Igra dirkačev in konstruktorjev pomaga otrokom, da se približujejo svetu odraslih, se zabavajo ob dirkah in se hkrati učijo zanašati sami nase ob gradnji steze za svoje avtomobilčke. Pri igrah s prijatelji, bratci in sestricami si dečki in deklice širijo tudi svoj besedni zaklad, urijo komunikacijske veščine in se učijo sodelovati na skupnem projektu, na dirkah pa se učijo zdrave tekmovalnosti.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom vrhunske igrače originalnega dizajna. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 4 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost39*39*36 cm
Dimenzije paketa28*11*32 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,05 kg
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.