Zajček z dolgimi ušeski Doll Rabbit Pink Lapinoo Kaloo rožnati 35 cm iz nežnega materiala v darilni embalaži od 0 mes

Opis izdelka

Zajček Doll Rabbit Pink, z brezčasne izdaje Lapinoo francoske znamke Kaloo bo razveselil vse dojenčke že od njihovega rojstva dalje. Velik rožnati zajček se ponaša z velikostjo 35 cm je narejen iz mehkega velurja, tako da je primeren tudi za občutljivo otroško kožo. Mehak in nežen zajček z rutko bo postal neločljiv prijatelj vsakega malčka. Zajčka lahko z njegovimi izjemno dolgimi ušeski privežete na otroško posteljico, z igro z njim se bodo otroci izjemno zabavali. Ustvaril bo prijetno in domače vzdušje, otroci bodo lahko prav tako lahko zaspali v objemu njegovih ušesk. Zahvaljujoč elegantni darilni embalaži boste svoje najbližje razveselili za katero koli priložnost.

Izdaja Lapinoo predstavlja priljubljene živalce, narejene iz nežnega velurja, tako da je odlična izbira za vse najmlajše otroke, ki se lahko z njimi crkljajo in jih objemajo. Igrača ujame edinstveni dojenčkov vonj, kar je pomembno predvsem v prvih tednih malčkovega življenja, saj se otrok ob tej igrači počuti varno. Zajčka lahko najmlajši otroci tudi okušajo in grizejo, s čimer otroci pogosto raziskujejo predmete. Vsaka otroška igrača Kaloo je testirana in izpolnjuje tudi te najvišje standarde. Nežna rožnata barva deluje naravno, pomirja in razveseljuje vse otroke. Igračo lahko preprosto čistite, priporočena temperatura pranja je 30 °C, brez uporabe belil in mehčalcev, da se tem ohrani barva in kakovost igrače.

Francosko podjetje Kaloo se že več kot 20 let ukvarja z razvojem mehkih igrač edinstvenega dizajna za najmlajše otroke. Postopek izdelave igrač je docela nadzorovan, vsaka igrača mora izpolnjevati stroge evropske standarde, saj je s tem zagotovljena kvaliteta in maksimalna varnost produktov, ki zahvaljujoč temu na trgu nimajo konkurence. Otroške igrače Kaloo so odraz francoskega čuta za edinstvenost, lepoto in trpežnost. Kaloo se posveča potrebam in željam najmlajših otrok, ki se zahvaljujoč temu ob igračah Kaloo počutijo mirno in varno.

Doprava 79
Tehnične lastnosti
Deček/deklicadojenčki
StarostOd 0 mesecev
PorekloDesigned in France
Velikost35 cm
Dimenzije paketa15*10*37 cm
Kartonska embalažaDa
Barvaružová
Nabor izdelkovNe
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna
Ocene
loader  Nalagam ocene …