Vrtna hiška My First Playhouse Dohány zelena z rožico na strehi od 24 mes

Opis izdelka

Vrtna hišica My First Playhouse, madžarskega proizvajalca Dohány predstavlja vrhunsko igralno hiško, ki bo prevzela vse otroke od 2. leta starosti dalje, že na prvi pogled. Stilska hiška je zasnovana v zeleni, oranžni in rjavi barvni kombinaciji, te barve pa v otrocih spodbujajo ustvarjalnost in predstavnost. Hišica je proizvedena iz kakovostne in trpežne umetne mase, na sprednjem delu hiške so oranžna polovična vrata z odprtino za poštarjeva pisma in odprtino v obliki ključa. Zelene stene hiške imajo realistični relief, ki spominja na gradbeni material – les in kamen, zahvaljujoč čemur bodo imeli otroci občutek, da so v pravi hiški. Hiško lahko uporabljate v notranjih in zunanjih prostorih, s čimer je njena uporabnost celoletna.

Na stenah se nahajajo tudi motivi različnih živalic, med katerimi bodo otroci našli miško, psička, zajčka in mucko. Na rjavi strehi s površino v obliki strešne kritine se nahaja tudi velika nasmejana rožica, ki bo očarala in razveselila vsakega otroka. Dve odpirajoči okni z odprtinami v obliki srčkov poleti priskrbita hiški prijetni hlad, zaprta pa v hiški ustvarjata zanimiv učinek sončnih žarkovOkroglo okno na zadnjem delu hiške bo hiški priskrbelo še več svetlobe, odprtina v obliki tunela na spodnjem delu stene pa bo otrokom služila za plezanje, s čimer bodo razvijali svojo motoriko in krepili svojo mišice na naraven način.

Hišica Dohány se namesti in zloži na zelo preprost način. Ko jo sestavite ne bo zavzela veliko prostora, vsi robovi pa so zaradi varnosti otrok zaobljeni. Hiška je primerna za igre več otrok, ki bodo zahvaljujoč njej razvijali svoje komunikacijske spretnosti, z igro pa posnemali odrasle. Mere hišice znašajo 106*98*90 cm, kjer je skupna višina hišice 106 cm. Dohány je priznani evropski proizvajalec, ki pri izdelavi igrač posveča ogromno pozornost kakovosti in varnosti.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 24 mesecev
PorekloHungary
Velikost106*98*90 cm
Skupna višina106 cm
Dimenzije paketa100*74*19 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.

Vprašanje o izdelku

Polja označena z * so obvezna