Mehanski vrtalnik z nastavki Black&Decker Smoby in 6 dodatki

Opis izdelka

Otroški mehanski vrtalnik iz priljubljene izdaje Black&Decker je izjemna delovna igrača za vse male mojstre in mojstrice že od 3. leta starosti. Vrtalnik razpolaga s pristnimi funkcijami – po pritisku na gumb se vrti in daje mehanski zvok kot pri pravem vrtanju. Sestavlja ga set 6 dodatkov, med katerimi bodo otroci našli 2 različna nastavka (klasičnega in križnega), 2 izvijača in 2 delčka, na katerih bodo preizkusili montažo. Vrtalnik je maksimalno varen, izdelan iz kakovostne umetne mase z žametno nežno površino. Otroci se bodo z njim zabavali ure in ure. Veliko se bodo naučili o uporabi delovnega orodja in o tem, kaj vse je potrebno za različna popravila.

Mali mehaniki se radi igrajo z delovnim orodjem in se s tem igriv način približujejo svetu odraslih, preizkušajo in odkrivajo, kakšno je življenje pravega mojstra. Pri igri mojstrov si razvijajo svoje finomotorične sposobnosti, tehnično predstavnost in logično mišljenje. Učijo se osredotočati na nove reči, odkrivajo in raziskujejo nove materiale, barve in oblike. S sestavljanjem in razstavljanjem sestavnih delov si otroci izboljšujejo tudi svoje spretnosti in hitrost pri reševanju katerega koli problema. Mere otroškega vrtalnika znašajo 17*7*22 cm, prilagojen je majhnim otroškim rokicam.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom le najkakovostnejše igrače originalnega dizajna. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalen videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost17*5*22 cm
Dimenzije paketa17*6*19 cm
ZvokDa
MehanskoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,3 kg
Barvaoranžna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.