Mehanski vrtalnik Stanley Smoby z dvema nastavki in dodatki

Opis izdelka

Mehanski vrtalnik Stanely z delavnice francoskih oblikovalcev Smoby je kakovostna delovna igrača za vse male mojstre že od 3. leta starosti. Realističen vrtalnik je iz kakovostne in trpežne umetne mase, z nežno in na dotik prijetno površino. Prihaja v setu z 2 različnima nastavkoma, ki ju bodo uporabljali otroci pri delu s priloženima 2 plastičnima vijakoma in plastično konstrukcijsko desko s površino v podobi lesenega materiala. S to priljubljeno igračo se bodo dečki zabavali ure in ure, hkrati pa se naučili o uporabi delovnega orodja in o tem, kaj vse je potrebno za različna popravila.

Otroci se radi igrajo z delovnim orodjem, saj se pri takšni igri počutijo kot odrasli. Najmlajše je pomembno napeljevati k temu, da bi se igrali poklice odraslih. Na igriv način se tako približujejo resničnemu svetu, preizkušajo in raziskujejo, kakšno je življenje obrtnikov in mojstrov. Z igranjem z otroškim vrtalnikom se razvijajo otrokova fina motorika in njegove gibalne spretnosti. Uporaba orodja spodbuja tudi razvoj logičnega mišljena in koncentracije. Odkrivajo, raziskujejo, popravljajo, razstavljajo in sestavljajo. Dimenzije izdelka znašajo 17*5*22 cm.

Smoby že leta in leta prinaša otrokom prvorazredne igrače pravega francoskega dizajna. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter sodoben videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost17*5*22 cm
Dimenzije paketa26*6*26 cm
MehanskoDa
Teža0,25 kg
Barvarumena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.