Mehanski vrtalnik za vse kocke Eichhorn z zamenljivimi nastavki

Opis izdelka

Mehanski vrtalnik za kocke Eichhorn je odličen dodatek, s katerim se bodo zabavali vsi otroci od 3. leta starosti. Zeleni vrtalnik, nemškega proizvajalca Eichhorn je odličen dodatek za montiranje in sestavljanje lesenih kock, na voljo pa imajo tudi dva zamenljiva nastavka. Kakovostni vrtalnik je nujen dodatek vsakega malega projektanta in inženirja, ki se ukvarja z izgradnjo novih lesenih modelov. Pri delu z vrtalnikom si razvijajo svojo fino motoriko, logično mišljenje in tehnično predstavnost.

Kocke in konstrukcijske igrače imajo velik vpliv na razvoj otrok, zvišujejo aktivnost njihovih možganov, oblikujejo njihovo osebnost, veščine in sposobnosti. Lesene kocke Eichhorn se ponašajo z originalnim dizajnom in najvišjo nemško kakovostjo. V otrocih spodbujajo ustvarjalno in abstraktno mišljenje, z njimi bodo odkrivali svoj čut za estetiko. Po vsakem sestavljanju kock bodo dobili zdravo samozavest in se zanašali na svoje lastne moči in sposobnosti. Originalni vrtalnik pomaga otrokom pri vseh konstrukcijskih igračah in ustvarjalnih projektih. Mere vrtalnika znašajo 15*4*12 cm.

Nemški proizvajalec Eichhorn že več kot 60 let prinaša dečkom in deklicam najkakovostnejše lesene igrače, ki odlično spodbujajo razvoj njihove ustvarjalnosti in individualnosti. Premium izdelki Eichhorn so brezčasni in bodo razveselili tudi naslednjo generacijo otrok. Pri otrocih spodbujajo zdravo radovednost, predstavnost in razvijajo njihove spretnosti ter fino motoriko. Najvišji etični in ekološki standardi družbe Eichhorn prispevajo k tradicionalni zaščiti gozdov. Lesene igrače izpolnjujejo stroge varnostne kriterije in norme, določene z Evropsko unijo.

Lastnosti

  • mehanski vrtalnik za kocke Eichhorn
  • originalni dizajn
  • vrhunska nemška kakovost
  • igrača za več generacij 
  • za vsestranski razvoj dečkov in deklic
  • izpolnjuje stroge norme in kriterije EU
  • primerno od 3. leta starosti
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloNemčija
Velikost15*4*12 cm
Dimenzije paketa6*25*20 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,15 kg
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.