Elektronski vrtalnik Black&Decker Smoby s tremi nastavki z zvokom in lučko

Opis izdelka

Otroški vrtalnik Black&Decker, francoskega proizvajalca Smoby je odlična elektronska igrača za male mojstre že od njihovega 3. leta starosti. Daje zvoke kot pravi vrtalnik, deluje realistično in tudi sveti. Prihaja s setom 3 nastavkov, med katerimi lahko otroci za različno delo tudi izbirajo. Vrtalnik za dečke je iz kakovostne in trpežne umetne mase, prijetne in nežne na dotik. S to izjemno igračo se bodo dečki zabavali ure in ure, hkrati pa se naučili o uporabi delovnega orodja in o tem, kaj vse je potrebno za različna popravila.

Mali mojstri se radi igrajo z delovnim orodjem, saj se pri takšni igri počutijo kot odrasli. Pomembno je najmlajše napeljevati k temu, da bi se igrali poklice odraslih. Na igriv način se tako približujejo resničnemu svetu, preizkušajo in raziskujejo, kakšno je življenje pravega mojstra. Z igranjem z otroškim vrtalnikom se razvijajo otrokova fina motorika in njegove gibalne spretnosti. Uporaba orodja spodbuja tudi razvoj logičnega mišljena in koncentracije. Odkrivajo, raziskujejo, popravljajo, razstavljajo in sestavljajo. Dimenzije izdelka znašajo 17*5*22 cm.

Smoby je vrhunski francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in vzdržljiva, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice, žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost17*5*22 cm
Dimenzije paketa21*6*19 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
Teža0,29 kg
OpombaBattery: 2 x AA/LR6
Barvaoranžna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.