Elektronski vrtalnik Stanley Smoby z lučko in tremi nastavki

Opis izdelka

Elektronski vrtalnik Stanely, francoskega proizvajalca Smoby predstavlja odlično izbiro za vse radovedne in spretne otroke od 3. leta starosti. Sodoben rumeno-črn vrtalnik je izdelan iz prvorazredne plastike, ki je trpežna in hkrati prijetna na dotik. Gumirani ročaj vrtalnika je izjemno udoben in otrokom omogoča preprosto uporabo. Mali mojstri nastavijo hitrost in smer vrtanja in z delom lahko začnejo! Vrtalnik ima svetlobno funkcijo, s katero se bodo otroci še bolj zabavali. Pri delu z orodjem bodo uporabljali tudi set 3 različnih nastavkov. S to vrhunsko igračo z delovnim logotipom znamke Stanely se bodo otroci zabavali ure in ure, hkrati pa se naučili o uporabi delovnega orodja in o tem, kaj vse je potrebno za različna popravila.

Igra z delovnim orodjem je pri otrocih izjemno priljubljena, saj se pri takšni igri počutijo kot odrasli. Igra tehničnih poklicev pripomore k vsestranskemu razvoju vsakega otroka, ki se približuje resničnemu svetu, preizkušajo in odkrivajo nove reči, ugotavljajo, kaj prinaša poklic obrtnika in mojstra. Z igranjem z otroškim vrtalnikom se razvijajo otrokova fina motorika in njegove gibalne spretnosti. Z uporabo orodja se spodbuja tudi razvoj logičnega mišljena, koncentracije in tehnične predstavnosti. Mere izdelka znašajo 17*5*22 cm, deluje na 2 AA bateriji, ki sta priloženi kompletu (testni).

Smoby že leta in leta prinaša otrokom moderne igrače pravega francoskega dizajna. Plastika na igračah Smoby je trdna in vzdržljiva, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice, žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost17*5*22 cm
Dimenzije paketa26*6*26 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
Teža0,25 kg
OpombaBattery: 2 x AA/LR6 1.5V included
Barvarumena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.