Vrtalnik Black&Decker Smoby mehanski z dodatki

Opis izdelka

Smoby otroški vrtalnik Black + Decker je čudovita igrača realističnega dizajna primerna za male mojstre.Deški vrtalnik se po pritisku vrti in daje zvoke, na voljo pa so še trije nastavki in drugi dodatki za še bolj pristno in zabavno igro mojstrov. Je maksimalno varen, izdelan iz kakovostnega materiala in žametno nežne površine. Deška igrača je primerna za otroke že od 3. leta starosti. Otroški vrtalnik je čudovita igrača, s katero se bodo mali dečki zabavali ure in ure. Veliko se bodo naučili o uporabi delovnega orodja in o tem, kaj vse je potrebno za različna popravila.

Mali mojstri se radi igrajo z delovnim orodjem, saj se ob takšni igri počutijo kot odrasli. Pomembno je najmlajše napeljevati k temu, da bi se igrali poklice odraslih. Na igriv način se tako približujejo resničnemu svetu, preizkušajo in raziskujejo, kakšno je življenje pravega mojstra. Z igranjem z otroškim vrtalnikom se razvijajo otrokova fina motorika in gibalne spretnosti. Uporaba orodja spodbuja tudi razvoj logičnega mišljena in koncentracije. Odkrivajo, raziskujejo, popravljajo, razstavljajo in sestavljajo. Vse te možnosti za igro malih mojstrov, zabavo in igrivo učenje bo omogočila ta čudovita igrača originalnega dizajna znamke Smoby.

Smoby je priznani francoski proizvajalec izjemno kakovostnih plastičnih otroških igrač pristnega dizajna. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, vendar hkrati gladka in prijetna in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in predstavnost. Pritegnile bodo vsakega otroka, saj je to odlično darilo za male mojstre. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Smoby zagotavlja francosko kakovost, originalni dizajn in edinstvene izdelke, ki izstopajo na evropskem trgu.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost26*6*26 cm
Dimenzije paketa26*6*26 cm
MehanskoDa
Teža0,25 kg
Barvaoranžna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.