Vrata s funkcionalno ključavnico za Smoby hiške Neo Jura Lodge My House in Friends House s UV filtrom

Opis izdelka

Se vaš malček rad igra v otroški hišici? Če imate doma otroško hiško ali pa jo načrtujete kupiti, bodo zagotovo prav prišli praktični dodatki in pripomočki, priznanega francoskega proizvajalca Smoby. Razveselite svoje otroke z zanimivimi vrati s funkcionalnim zaklepanjem, s katerimi lahko preprosto zamenjate prvotna, polovična vrata. Polna vrata v rdeči barvi so enakega odtenka kot celotna hiška in so z njo popolnoma usklajena.

Otroci bodo s polnimi vrati pridobili večji občutek zasebnosti in varnosti. Okrogle odprtine na vratih bodo služile kot okna, čez katere bodo otroci opazovali okolico med igro skrivalnic s svojimi bratci, sestricami in prijatelji, med sončnimi dnevi pa bodo ustvarili učinek sončnih žarkov. Vrata lahko zaklenejo s ključem, ki ga z vrat ne morete sneti, kar zagotavlja, da se ne bo izgubil. Poštni nabiralnik na vratih služi za pošiljanje pisem, risbic in sporočilc, ki si jih lahko otroci izmenjujejo.

Vrata imajo trpežne in dvojne plastične stene in so izdelane z najmodernejšim proizvodnim procesom Blow Molding, enako hiške znamke Smoby. Vrata so stabilna in kljubujejo vremenskim vplivom, hkrati pa je njihova površina nežna in žametna na dotik. Izpolnjujejo najstrožje varnostne kriterije, tudi zahvaljujoč zaobljenim robovom. Barve na vratih ne bodo zbledele niti po daljši uporabi, zahvaljujoč anti UV filtru bodo ohranile svojo čudovito in živo barvitost še leta in leta, kljub neprijetnemu vremenu. Mere vrat znašajo 41*3*91 cm, kjer je skupna višina 91 cm. Vrata na hiški se preprosto priklapljajo, omogočajo enostavno montažo.

Dizajnerska vrata znamke Smoby s svojim originalnim francoskim videzom in funkcionalnim elementi pri otrocih razvijajo domišljijo in predstavnost, z njihovo pomočjo pridobivajo spretnosti in se približujejo svetu odraslih. Radovedni otroci bodo preizkušali različne izboljšave na hiški in se prav tako razveselili tega odličnega dodatka. Priskrbite svojim otrokom kakovostna vrata znamke Smoby, s katerimi se bodo zabavali pri igri s sorojenci in prijatelji. Vsak dodatek za igralno hiško ponuja nove možnosti njene uporabe, z njimi pa se bo zabavalo tudi več otrok.

Vrata so primerna za hiške:

Priznani francoski proizvajalec Smoby izdeluje kakovostne plastične igrače za otroke že cela desetletja. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Igrače Smoby predstavljajo najboljšo izbiro za vsakega otroka.

Doprava 29

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost41*3*91 cm
Skupna višina91 cm
Dimenzije paketa42*8*94 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,67 kg
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.