Vplivna plošča za igrišče v obliki kvadrata 54*54 cm Square Freezone Safety 3 Tiles Exit Toys sada 3 kosov protizdrsne trave

Opis izdelka

Vplivna plošča za igrišče Freezone Safety Tile predstavlja odličen dodatek za nizke trampoline, vrtna fitnes središča, plezala in gugalnice nizozemske blagovne znamke Exit Toys. Komplet 3 vplivnih plošč z dimenzijami 54*54*4,5 cm je izdelan iz prvovrstne gume s protizdrsno površino, ki zagotavlja večjo varnost pri športnih aktivnostih za otroke in odrasle. Plošče Freezone Safety Tiles so prožne, blažijo in absorbirajo udarce, s čimer izboljšujejo vaš športni užitek in vas ščitijo ob padcu. Gumeni vplivni površini lahko zraste trava, zaradi česar se v vašem vrtu naravno prilega in ne moti njegovega videza.

Vplivne plošče se enostavno povezujejo z povezovalniki, ki so priloženi v paketu. Športne vplivne plošče so testirane in certificirane (ustrezajo evropskemu standardu EN 71), blažijo padce in zagotavljajo zaščito pri padcu z višine do 1,5 metra. Zaradi tega so zelo primerne za družine z otroki, ki imajo radi plezala, gugalnice ali trampoline. Vplivne plošče ne zahtevajo vzdrževanja, po zaraščanju z travo jih lahko kosite. Višina vplivne plošče je 4,5 cm, zato je treba izkopati zemljo do te globine. Ploščo postavite na ravno površino in robove zasujte z zemljo in pritisnite, da zagotovite njeno stabilnost. Luknje v ploščah je mogoče tudi zasuti z zemljo in zasejati travnik.

Nizozemska blagovna znamka Exit Toys že vrsto let ponuja otrokom in odraslim prvovrstne igrače za prosti čas. Izdelki Exit Toys ustrezajo tudi najstrožjim merilom kakovosti in standardom Evropske unije, so nosilci certifikatov TÜV, CE, EN71. Bazeni se odlikujejo po originalnem nizozemskem videzu in najvišji kakovosti, zdržijo v vašem vrtu več let in zagotavljajo zabavo za celo družino!

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
Velikost54*54*4,5 cm
Skupna višina4,5 cm
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.