Vplivna plošča za igrišče v obliki kvadrata 54*54 cm Square Freezone Safety 2 Tiles Exit Toys sada 2 kosov protizdrsna za zelenico

Opis izdelka

Vplivna plošča za igrišče Freezone Safety Tile je odličen dodatek za nizke trampoline, vrtna fitnes središča, plezala in gugalnice nizozemske blagovne znamke Exit Toys. Komplet 2 vplivnih plošč z dimenzijami 54*54*4,5 cm je izdelan iz vrhunske gume s protizdrsno površino, ki zagotavlja večjo varnost pri športu za otroke in odrasle. Plošče Freezone Safety Tiles so prožne, blažijo in absorbirajo udarce, s čimer izboljšajo vaš športni užitek in vas zaščitijo pri padcu. Guma za vplivno površino lahko zraste z travo, zaradi česar izgleda naravno v vašem vrtu in ne moti njegovega videza.

Vplivne plošče se enostavno povežejo z povezovalniki, ki so priloženi v paketu. Športne vplivne plošče so testirane in certificirane (ustrezajo evropskemu standardu EN 71), blažijo padce in zagotavljajo zaščito pri padcu z višine do 1,5 metra. Zaradi tega so zelo primerne za družine z otroki, ki imajo radi plezala, gugalnice ali trampoline. Vplivne plošče ne zahtevajo vzdrževanja, ko zrastejo z travo, lahko tudi kosite travnik. Višina vplivne plošče je 4,5 cm, zato je treba izkopati zemljo do te globine. Ploščo je treba postaviti na ravno površino, zasuti robove z zemljo in pritisniti, da se zagotovi njena stabilnost. Luknje v ploščah je mogoče tudi zasuti z zemljo in posejati travnik.

Nizozemska blagovna znamka Exit Toys že vrsto let prinaša otrokom in odraslim vrhunske igrače za prostor na prostem. Izdelki Exit Toys izpolnjujejo tudi najstrožje standarde kakovosti in norme Evropske unije, imajo certifikate TÜV, CE, EN71. Bazeni se odlikujejo z originalnim nizozemskim videzom in najvišjo kakovostjo, zdržijo v vašem vrtu več let in zagotavljajo zabavo za celo družino!

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
Velikost54*54*4,5 cm
Skupna višina4,5 cm
Teža7,7 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.