Voziček Umbrella Stroller Mon Grand Poupon Corolle zložljiv za 36-42 cm dojenčka od 24 mes

Opis izdelka

Odkrijte skupaj z nami zadnjo novost v naši e-trgovini, ki bo v trenutku navdušila vse otroke, in tudi vas. Edinstveni zložljivi voziček Umbrella Stroller z delavnice francoske znamke Corolle ne sme manjkati nobenemu malemu staršu, ki skrbi za dojenčka Mon Grand Poupon Corolle. Čudoviti voziček za otroke od 24. meseca starosti bo razveselil s svojim originalnim dizajnom s čudovitim potiskom in popolnoma dodelanimi detajli. Voziček je zasnovan za dojenčke Corolle z velikostjo od 36-42 cm in je izjemno lahek, vožnja z njim pa bo za otroke resnično preprosta. Voziček je velik 63 cm, njegova ogromna prednost pa je dejstvo, da se zelo hitro in preprosto zloži in potem spet sestavi. To bo brez težav uspelo tudi otrokom, ki bodo lahko v vozičku vozili dojenčka od jutra do večera. Zahvaljujoč temu izjemnemu sestavljivemu vozičku bo igra z dojenčkom Corolle nepozabna in bo otrokom prinesla mnogo novih doživetij in čudovitih spominov.

S tem čudovitim zložljivim vozičkom Corolle se bodo od zdaj naprej otroci lahko podali na sprehod zmeraj v družbi svojega dojenčka. Ta bo v vozičku pripet z varnostnim pasom, tako da bodo v vožnji lahko brez strahu uživali. Zložljivi voziček se zapenja z varnostnimi elementi, tako da otrokom med igro ne grozijo nikakršne poškodbe. Voziček za dojenčka s čudovitim potiskom lahko zložite, zato ne bo zavzemal veliko prostora, hkrati pa je tudi izjemno lahek. Popolnoma dodelani detajli tega vozička in prvovrstni materiali, ki so prijetni na dotik bodo popestrili vsako igro z dojenčkom, ki razvija otroško domišljijo in komunikacijske spretnosti. Igra poklicev je v zgodnji starosti pomembna, saj otroci z njo poleg drugega spoznavajo lastna čustva in prevzemajo odgovornost za svoja dejanja. Zahvaljujoč ogromni količini dodatkov Corolle lahko otroci svoje dojenčke hranijo, preoblačijo, dajejo spati in kopajo, to pa zmeraj v družbi najlepših in najboljših igrač.

Francoska znamka Corolle v naročja vaših malčkov prinaša te najlepše dojenčke, že od leta 1979. V vseh dojenčkih te znamke je združena prvorazredna kakovost, čudoviti francoski dizajn s poudarkom na edinstvene detajle. Znamka Corolle se lahko pohvali s prestižno nagrado Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi nagradami skrbnih staršev, prvorazrednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk in dojenčkov Corolle so le najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske predpise in so prijetni na dotik in božanje. V naročje svojega malčka položite tega najlepšega dojenčka z dodatki na svetu, ki ga najdete le pri nas.

Lastnosti

  • zložljivi voziček za dojenčka
  • od 24. meseca
  • za dojenčke z velikostjo 36-42 cm
  • detajli prilagojeni otrokovi starosti
  • čudoviti francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava nad 69
Tehnični parametri
Deček/deklicadeklica
StarostOd 24 mesecev
PorekloDesigned in France
Velikost63*28*45 cm
Skupna višina63 cm
Skupna dolžina45 cm
EmbalažaDa
Barvaružová
Primerno za punčko (igračo)36 - 42 cm
Nabor izdelkovNe
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna