Otroški voziček za vlečenje Disney Princess Smoby z vedro setom za pesek rožnati (vedro višine 17 cm) od 18 mes

Opis izdelka

Otroški voziček za vlečenje Princess priznanega francoskega proizvajalca Smoby je izjemno darilo za vse deklice od 18. meseca starosti, ki obožujejo Disneyjeve risanke. Modeni rožnati voziček z vijoličnimi kolesi je zasnovan v motivu risanke Princess (Princeske), ki jo poznajo otroci po celem svetu. Del seta je tudi rožnato vedro z bleščicami, ki je okrašeno s sličicami čudovitih princesk. Voziček na koleščkih ima priročen ročaj v rožnati barvi, zahvaljujoč kateremu ga lahko malčki odvlečejo kamorkoli, saj je lepo prilagojen otroškim rokicam.

V voziček se bo brez težav umestilo veliko peska, in tudi igrače, ki jih lahko male princeske odpeljejo na peskovnik ali otroško igrišče. Vedro vsebuje sito za presipavanje peska, lopatko, grabljice in modelček v obliki kraljevske krone. Vsi dodatki se popolnoma podajo z vozičkom in tvorijo odličen set, s katerim se bodo otroci igrali leta in leta. Z igro z vozičkom in vedro setom se pri otrocih razvijajo domišljija, predstavnost in fina motorika, pri igri s sorojenci in prijatelji pa se izboljšujejo komunikacijske spretnosti. Višina vedra meri 17 cm. Mere vozička z dodatki znašajo 44*27*24 cm.

Priznano francosko podjetje Smoby izdeluje kakovostne plastične igrače za otroke že cela desetletja. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost44*27*24 cm
Skupna dolžina44 cm
Teža0,9 kg
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.