Voziček za golf Écoiffier

z dodatki od 18 mes

Doprava nad 39€ zdarma
Proizvajalec: Écoiffier Kategorija: Kroket Koda izdelka: ECO779
14,99 €
7,99
Dodaj med priljubljene
Opis izdelka

Voziček za golf za otroke francoskega proizvajalca Écoiffier je odličen set za golf, s katerim se bodo igrali vsi otroci od 18. meseca starosti dalje. Voziček za golf na koleščkih je čudovite oranžne zasnove, ki bo pritegnila že na prvi pogled. Voziček s setom za golf ponuja otrokom ure in ure odlične zabave in naslednje plastične dodatke: 2 lahki golf palici, 2 golf žogici, jamico za ciljanje in zastavico, ki označuje jamico. Ta odličen komplet za golf je narejen prav za male golfiste začetnike. Zahvaljujoč praktični ročki in kolesom, lahko voziček pripeljete kamorkoli bo to potrebno.

Pravila igre so izjemno preprosta: pred začetkom igre zastavico priklopite na plastično jamico, v kater bodo otroci morali zadeti žogico. Nato pa naj otroci poskušajo vsak svojo žogico z golf palicami zadeti v jamico, dokler jim to ne uspe. Cilj golfa je zadeti žogico v jamico v čim manj poskusih. Otroci se bodo z igro zelo zabavali in imeli občutek, kot da igrajo resničen golf. Igra pri otrocih razvija fino motoriko, koordinacijo in zmožnost ocenjevanja razdalje. 

Francoski proizvajalec Écoiffier je podjetje z dolgo zgodovino, ki se ukvarja s proizvodnjo igrač za evropski trg. Znan je po svojem občutku za dizajn, ekološko izdelavo z ozirom na življenjsko okolje in kakovosti svoji igrač. Izdelki v kategoriji otroški golf niso edino, kar to uspešno podjetje proizvaja. Set za golf Écoiffier bo razveselil vse otroke.

Tehnični parametri
Deček/deklicaboy and girl
StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost15*17*51 cm
Skupna višina51 cm
Teža0,42 kg
Barvaoranžová

Kontakt

Polja označena z * so obvezna
captcha
loader  Nalagam ocene …