Voziček za dva dojenčka DeLuxe Pastel Maxi Cosi&Quinny Grey Smoby s premičnim naslonjalom in z višino ročaja 65 cm

Opis izdelka

Voziček za dva dojenčka Trio Pastel Maxi Cosi&Quinny je izjemen dodatek za igro za vse deklice od 3. leta starosti dalje, ki se rade igrajo mamice in skrbno pazijo na svoje dojenčke. Siv voziček deluje elegantno in brezčasno, zahvaljujoč imitaciji lesa pa bo navdušil ne le otroke, ampak tudi starše. Van se bosta udobna namestila kar dva dojenčka z velikostjo 42 cm. Otroci lahko voziček vodijo tudi v strani, zahvaljujoč tihim in trpežnim kolesom pa z lahkoto premaguje tudi nepravilnosti na cesti. Kolesa se obračajo za 360 stopinj. Voziček je sestavljen iz trdnega kovinskega ogrodja, ki ga dopolnjuje trpežna plastika, nežna na dotik. Sedeža sta opremljena z varnostnimi pasovi, tako da dojenčki med vožnjo ne bodo padli ven. Na spodnjem delu vozička za dojenčka je velik prostor za shranjevanje dodatkov ali drugih igrač.

Voziček je izjemno preprost za uporabo – ergonomski ročaj je na višini 65 cm od tal. Je realističnega videza kot pravi voziček za otroke, plastična sedeža sta prevlečena s kakovostnim tekstilom. Otroci se radi igrajo z dojenčki, radi jih kopajo, preoblačijo, hranijo, uspavajo ali prevažajo naokrog. Zato je voziček odličen dodatek za vsako malo deklico, ki želi svojega dojenčka popeljati na sprehod. Izboljšujejo fino motoriko, posnemajo svoje mamice in se približujejo svetu odraslih. Primeren je za uporabo v notranjih in zunanjih prostorih. Za čiščenje blaga uporabljajte rahlo navlaženo gobico. Dimenzije izdelka znašajo 55*39*65 cm.

Smoby že leta in leta prinaša otrokom originalne igrače pravega francoskega dizajna. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter sodoben videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost55*39*65 cm
Skupna višina65 cm
Dimenzije paketa34*15*54 cm
Skupna dolžina52 cm
Višina ročaja65 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,5 kg
Barvasiva
Primerno za punčko (igračo)32 - 42 cm
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO787 Vanička s nočníkom
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.