Voziček za dojenčka Peppa Pig Smoby globoki z vrtljivimi kolesi (53,5 cm ročaj) od 18 mes

Opis izdelka

Globoki voziček za dojenčka Peppa Pig je moderni voziček za dojenčka igračo, ki je zasnovan v nežni kombinaciji rožnate in bele barve s pravljičnim motivom Peppa Pig. Voziček za prevažanje dojenčka je primeren za deklice že od 18. meseca starosti. Voziček je izredno uporaben dodatek za otroke, saj ga lahko otroci uporabljajo kot klasičen globoki voziček za dojenčke z velikostjo 42 cm. Voziček ima nežne zaobljene robove. Višina ročaja vozička znaša 53,5 cm. Štiri kolesa dajejo vozičku dobro stabilnost in z vrtljivim sprednjim kolesom lahko otroci voziček preprosto vodijo in uživajo v sprehodu s svojim dojenčkom.

Voziček za otroškega dojenčka Peppa Pig je kakovostni francoski izdelek, narejen z občutkom za francoski dizajn, s čvrstim kovinskim ogrodjem v kombinaciji s trpežno plastiko. Plastika igrače je kakovostna in žametna na dotik. Na sprednji prevleki in strehici je nežen barviti potisk, ki bo navdušil vsako mamico. Globoki voziček za dojenčka je pristna replika pravega otroškega vozička. Otroci se radi igrajo z dojenčki, radi jih kopajo, preoblačijo, hranijo, uspavajo ali prevažajo naokrog. Zato je voziček nepogrešljiv dodatek za vsako malo princesko, ki želi svojega dojenčka popeljati na sprehod.

Izdelki Smoby so visoko kakovostni in imajo evropske certifikate kakovosti. Igra z otroškim dojenčkom je za otroke pomembna tudi za razvoj komunikacijskih in jezikovnih spretnosti. Smoby je priznana francoska znamka, ki proizvaja kakovostne igrače iz zdravju neškodljivih materialov. Dojenček je lahko tudi namišljeni prijatelj otroka, s katerim si bo ustvaril svoj lasten svet. Seznanja s človeškimi občutki, igra mamic s tem posnema odrasle. Z njim lahko ustvarijo pristen odnos. Mere vozička Peppa Pig znašajo 46*38*54 cm.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost46*38*54 cm
Skupna višina54 cm
Dimenzije paketa32*18*57 cm
Skupna dolžina46 cm
Višina ročaja53,5 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,33 kg
Barvarožnata
Primerno za punčko (igračo)32-42 cm
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO787 Vanička s nočníkom
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.