Voziček za vlečenje iz sladkornega trsa Bio Sugar Cane Beach Cart Smoby z vedrom iz kolekcije Smoby Green 100% recikliren od 18 mes

Opis izdelka

Ekološke igrače iz kolekcije Smoby Green pomagajo ščititi naš planet. Voziček za vlečenje iz sladkornega trsa Beach Cart, francoskega proizvajalca Smoby je popolno darilo za vse otroke od 18. meseca starosti. Čudoviti voziček je proizveden v nežni modro oranžni barvni kombinaciji s sličico morskega sveta. Dečki in deklice se bodo igrali s 5-delnim setom, v katerem se nahaja vedro, lopatka, grabljice, modelček v obliki jadrnice in sito za presipanje peska. Celotni set igrač je proizveden iz sladkornega trsa, zato je 100 % recikliren, material sestavlja 90 % organske sestavine, ki je pridobljena iz hitro rastočega trsnega sladkorja, ki ne ogroža življenjskega okolja. 

Brezčasni set bo otroke zabaval dlje časa, z njim se bodo igrali na dvorišču, vrtu, v peskovniku ali pa izletu ob vodi in počitnicah. S pripomočki Smoby bodo v pesku ustvarili različne oblike, gradili gradove in tunele. Zahvaljujoč premičnemu ročaju na vozičku bodo otroci odpeljali vse igrače kamorkoli bodo želeli. Na igriv način si bodo razvijali svojo fino motoriko, logično mišljenje, učijo se delati z novimi pripomočki, spodbuja pa se tudi njihova domišljija in predstavnost. Francoski dizajn v kombinaciji z nežno, na dotik žametno plastiko, bo vse otroke navdušil že na prvi pogled.

Francoski proizvajalec Smoby si prizadeva za zaščito življenjskega okolja, tako da se lahko veselite izdelka v stilski embalaži iz trdnega kartona, ki se prav tako lahko 100 % reciklira. Proizvodnja igrač iz trajnostne umetne mase je dandanes velik izziv za vse proizvajalce, med katerimi je proizvajalec Smoby eden izmed prvih. Za plastične igrače, proizvedene iz rastlinskih virov velja enaka kakovost in trpežnost, kot za igrače iz plastike, proizvedene iz nafte. Ravno zato so igrače, ki varujejo življenjsko okolje, zmeraj bolj priljubljene. Mere vozička so 44*27*24 cm, višina vedra pa znaša 19 cm.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom prvorazredne igrače lastne, originalne ideje. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo domišljijo in individualnost, pritegnile bodo vsakega najmlajšega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost44*27*24 cm
Skupna dolžina44 cm
Višina vedra17 cm
Teža0,9 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.